03.07.2011. / 12:12

Autor: Totalsport

Umjesto u Europu, Kobe Bryant sprema se na ekshibiciju u Kini

Očekivalo se ranije da bi Bryant, koji je dio djetinjstva proveo u Milanu, gdje mu je profesionalno igrao otac, mogao dio sezone provesti u AJ Milanu

Kobe BryantKobe BryantU šangajskoj Mercedes-Benz Areni američki košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant (33) tijekom pauze zbog NBA lockouta namjerava organizirati ekshibicijski turnir triju momčadi.

Eric Gordon, Chris Kaman, O.J. Mayo, Andre Iguodala, Derek Fisher, Carlos Boozer i još priličan broj zvijezda u tome će mu pomoći. Sve se pobrojane zvijezde NBA lige, baš kao i Bryant, pod paskom menadžera Roba Pelinke, mozga cijele operacije.

Prilikom operativnog zahvata na desnom koljenu, kojem se u Njemačkoj podvrgnuo ovih dana, ponajbolji je svjetski košarkaš potpisao sponzorski ugovor sa slavnim autokoncernom iz Stuttgarta.

Očekivalo se ranije da bi Bryant, koji je dio djetinjstva proveo u Milanu, gdje mu je profesionalno igrao otac, mogao dio sezone provesti u AJ Milanu.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 03.07.11. 12:51

u doba kukoca, rade, petrovica, komazeca, Kobe i Gasol bi dolazili igrati u Hrvatsku...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika