05.07.2011. / 11:36

Autor: Totalsport

Teodosić novi član CSKA Moskve

Razgovarao sam s trenerom Ivkovićem i rekao mi je da nisu imali novaca da me zadrže u Olympiacosu - rekao je Srbin s velikim osmijehom na licu

Miloš Teodosić Miloš Teodosić Srpski košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić i službeno je postao novi član moskovskog CSKA-a nakon što je Olympiacos odustao od izjednačavanja ponude koju je uputio ruski klub.

Moskovljani su uplatili 1.3 milijuna eura za otkup Teodosićeva ugovora, što Grci, zbog trenutno lošeg financijskog stanja, nisu mogli pratiti. Teodosić je vijest saznao od novinara na okupljanju reprezentaciju nakon čega je odmah išao provjeriti informaciju.

- Istina je. Evo prije nekih 10 minuta sam postao član CSKA-a. Razgovarao sam s trenerom Ivkovićem i rekao mi je da nisu imali novaca da me zadrže u Olympiacosu - rekao je Srbin s velikim osmijehom na licu.

Teodosić je mjesecima bio povezivan s transferom u Barcelonu, ali izgleda da je moskovski klub bio konkretniji u namjeri da dovede srpskog razigravača.
- Tako to ide. Samo sam načuo da je CSKA zainteresiran, zapravo još nisam ni stupio u kontakt s njima - objasnio je Teodošić.

Vezane vijesti

HEBA finale: Prvaka odlučuje peta utakmica

HEBA finale: Prvaka odlučuje peta utakmica

Košarkaši Panathinaikosa svladali su Olympiacos 84-74 u četvrtoj utakmici finalne serije doigravanja grčkog prvenstva. Omjer je sada izjednačen na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika