06.07.2011. / 18:02

Autor: Hina , Nacional.hr

BiH: Neredi na utakmici Zrinjski - Osijek

Prema priopćenju iz županijskoga MUP-a po dojavi o izgredima upućena je ophodnja, a policajci su ispalili više hitaca u zrak kako bi smirili strasti

IlustracijaIlustracijaPripadnici policije Hercegbosanske županije ispalili su u utorak navečer više hitaca iz pištolja u zrak kako bi zaustavili tuču između navijačkih skupina Osijeka i mostarskog Zrinjskog u središtu Tomislavgrada, priopćili su u srijedu iz MUP-a te županije.

Nakon prijateljskog susreta između nogometnih klubova Osijeka i mostarskog Zrinjskog, došlo je do sukoba huligana ispred prodajnog centra u Tomislavgradu. Prema priopćenju iz županijskoga MUP-a po dojavi o izgredima upućena je ophodnja, a policajci su ispalili više hitaca u zrak kako bi smirili strasti.

Sudionici sukoba s se nakon toga razbježali, a policija radi na rasvjetljavanju izgreda, priopćeno je iz MUP-a Hercegbosanske županije.

Nogometaši hrvatskog prvoligaša Osijeka tjedan dana su proveli na pripremama u Kupresu, a sinoć su izgubili u prijateljskom susretu s premijerligašem iz BiH Zrinjskim iz Mostara 2:1.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika