11.07.2011. / 12:16

Autor: Totalsport

AP: Nema šanse da se Yao vrati

Nažalost, gotov je - izjavio je za AP neimenovani izvor blizak košarkašu koji je biran kao prvi pick drafta 2002. godine

Yao Ming (u crvenom dresu)Yao Ming (u crvenom dresu)Još uvijek nije službeno poznato umirovljuje li se 30-godišnji 229 centimetara visoki kineski košarkaš Yao Ming ili ne. Neće niti biti sve do 20. srpnja.

Za taj je datum Kinez najavio konferenciju za novinare u Šangaju na kojoj će objaviti planove o vlastitoj budućnosti. Potvrde o povlačenju iz košarke zasad nema niti od njegova menadžera, kao niti iz njegova NBA kluba Houston Rocketsa. Zasad su samo reagirali iz NBA organizacije priopćivši da nekoć fantastični centar nije predao nikakve dokumente koji bi naslutili prekid karijere.

Vijest o povlačenju objavio je prošlog tjedna Yahoo! Sports nakon što Kinezov oporavak od nove operacije stresfrakture lijevog gležnja nije dao željenih rezultata. Yao je u posljednjim dvjema sezona odigrao svega pet utakmica. Posljednju je operaciju obavio u siječnju ove godine, a ugovor koji je imao s teksaškim klubom istekao je s krajem protekle sezone.

- Nema šanse da se vrati. Njegovo tijelo to ne može izdržati. Počne li opet igrati, riskirat će novu tešku ozljedu. Ne želi iznova prolaziti kroz novu operaciju. Nažalost, gotov je - izjavio je za AP neimenovani izvor blizak košarkašu koji je biran kao prvi pick drafta 2002. godine.

Vezane vijesti

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

Nakon šokantnog domaćeg poraza (2-1) u 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva od Wigana, menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je pojedinosti oko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika