17.04.2012. / 13:43

Autor: Totalsport

Wilshere propušta Euro, Arteta "out" do kraja sezone

- Jack Wilshere više neće igrati ove sezone i neće ići na Euro, to je sigurno

Jack Wilshere (Wikipedia)Jack Wilshere (Wikipedia)Nakon šokantnog domaćeg poraza (2-1) u 34. kolu engleskog nogometnog prvenstva od Wigana, menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je pojedinosti oko zdravstvenog stanja dvojice svojih igrača.

Riječ je o dvojici veznjaka Jacku Wilshereu i Mikelu Arteti.

- Jack Wilshere više neće igrati ove sezone i neće ići na Euro, to je sigurno. Shrvan je. Ali može se razumjeti jer ono što ga je držalo dosad bila je nada da će imati šanse otići na Euro - rekao je Wenger za mladog 20-godišnjaka koji je ove sezone propustio odigrati ijednu utakmicu za "topnike" obnovivši u siječnju ozljedu gležnja desne noge.

"Nadam se da će Engleska dobro proći i da će donijeti kući pokal. Ja ću gledati i navijati za dečke kao pravi engleski navijač. Hvala svima na potpori, puno mi to znači", oglasio se Wilshere putem Twittera.

Otkrio je Wenger i prirodu ozljede Mikela Artete koji je jučerašnju (ponedjeljak) utakmicu protiv Wigana morao napustiti već u devetoj minuti.

- Morao je izaći, riječ je o problemu s gležnjem. Izgleda kao prilično ozbiljan problem. Moramo pričekati rezultate pretraga i još je prerano reći, ali ne izgleda kao manje išćašenje. Čini se kao ozbiljno - dodao je francuski strateg.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika