14.07.2011. / 12:10

Autor: Totalsport

Bivši dvostruki svjetski prvak operirao srce

Crne su mi se misli motale po glavi, a oproštaj s mojim dvogodišnjim sinom prije operacije bio je najgori trenutak u mom životu - rekao je Stadler

Normann Stadler (Wikipedia)Normann Stadler (Wikipedia)Normann Stadler (38), bivši dvostruki svjetski prvak u triatlonu iz 2004. i 2006. godine, uspješno je podvrgnut operaciji srca, piše Bild.

Operacija je obavljena 5. srpnja u Sveučiličnoj bolnici u Heidelbergu, a Stadler je nešto više od tjedan dana nakon zahvata izjavio da se osjeća dobro.

- S obzirom na okolnosti, vrlo sam dobro. Bojao sam se za svoj život i očekivao sam najgore. Crne su mi se misli motale po glavi, a oproštaj s mojim dvogodišnjim sinom prije operacije bio je najgori trenutak u mom životu - rekao je Stadler.

Nogometaši poput Jenasa Axela Jüptnera (29), Michaela Kleina (33) ili kamerunskog reprezentativca Marc-Vivien Foea (29) umrli su zbog srčanih mana koje nisu otkrivene na vrijeme. Ali čini se da je Stadlerova detektirana u pravom trenutku.

- Na treninzima u posljednje vrijeme nisam uspijevao ostavariti svoje uobičajene rezultate. Puno brže sam se umarao i oporavljao sporije - dodaje njemački triatlonac, koji kaže da nije otpisao mogućnost povratka natjecanjima.

- Sada prvo želim ozdraviti. Svi koji me poznaju, znaju da sam veliki borac. Ali sada mi je zdravlje najvažnije, a ne bih tu bio da nema moje obitelji, supruge Sonje i sina Armanda. Oni su nešto najbolje što mi se moglo dogoditi.

Vezane vijesti

Arpadu Šterbiku operacijom uklonjen problem s radom srca

Arpadu Šterbiku operacijom uklonjen problem s radom srca

Arpad Šterbik, vratar španjolskog rukometnog prvoligaša Atletico Madrida, uspješno je u utorak u klinici u Barceloni podvrgnut operaciji zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika