30.12.2011. / 10:54

Autor: Totalsport

Cassano potvrdio da ove sezone više neće igrati

- Moram čekati još šest mjeseci, tek tada bih mogao zaigrati nogomet. U međuvremenu, moram samo hodati, hodati i hodati - rekao je Cassano

Antonio Cassano (lijevo)Antonio Cassano (lijevo)Napadač Milana i talijanske nogometne reprezentacije Antonio Cassano izjavio je da do lipnja iduće godine neće igrati nogomet, što znači da je ova sezona za njega već gotova.

Cassano se operaciji srca podvrgnuo 4. studenog. Od optimističkih nagađanja da bi mogao zaigrati u završnici ove sezone neće biti ništa. Sam je odbacio tu mogućnost u izjavi za talijansku televiziju:

- Moram čekati još šest mjeseci, tek tada bih mogao zaigrati nogomet. U međuvremenu, moram samo hodati, hodati i hodati - rekao je Cassano.

Izbornik talijanske reprezentacije Cesare Prandelli rekao je kako se nada da će Cassano biti spreman za nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Budući da je prva utakmica ''azzurra'' na europskoj smotri, protiv Španjolske, na rasporedu 10. lipnja, i više je nego upitno hoće li 29-godišnji Cassano biti na raspolaganju svojoj nacionalnoj momčadi.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika