15.07.2011. / 12:44

Autor: Hina

Shaq pronašao novi posao na televiziji

Umirovljena zvijezda NBA lige Shaquille O'Neal pronašla je novi posao. Vlasnik četiri NBA naslova prvaka pridružio se sportskoj tv mreži Turner Sports za koju će raditi kao stručni suradnik i analitičar.

Shaq će komentirati utakmiceShaq će komentirati utakmiceUmirovljena zvijezda NBA lige Shaquille O'Neal pronašla je novi posao. Vlasnik četiri NBA naslova prvaka pridružio se sportskoj tv mreži Turner Sports za koju će raditi kao stručni suradnik i analitičar.

O'Neal će se pridružiti Charlesu Barkleyju, Kennyju Smithu i Ernieu Johnsonu u poznatom showu "Inside the NBA". "Moj zadatak će biti na što zabavniji način još više približiti košarku ljudima," otkrio je jedan od najdominantnijih centara u povijesti lige.

Shaq je osim po košarkaškom umijeću poznat i kao veliki zabavljač i bit će zanimljivi vidjeti kako će surađivati s 'brbljavcem' Barkleyjem. "Obožavam Charlesa. On uvijek kaže ono što misli. Iznimno se radujem našoj suradnji, to će bit pravi spektakl," poručio je bivši igrač Orlanda, LA Lakersa, Miamia, Phoenixa, Clevelanda i Bostona.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena karijeru je okončao početkom lipnja. Tijekom karijere je zabio 28.596 koševa po čemu je peti strijelac u povijesti NBA lige, te dodao 13.099 skokova. U 19 sezona je imao prosjek od 23.7 koševa i 10.9 skokova, igrao je za šest klubova (Orlando, LA Lakers, Miami, Phoenix, Cleveland, Boston), a osvojio je četiri NBA naslova - tri s Lakersima, a posljednji u dresu Miamia. Ove sezone je odigrao samo 37 utakmica, a u posljednja četiri mjeseca je nastupio samo četiri puta za Boston. Upisao je i 15 nastupa u All-Stars ekipama, a osvojio je i zlatnu olimpijsku medalju u Atlanti 1996. godine.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika