16.07.2011. / 19:38

Autor: Totalsport

Deron Williams potpisao dvogodišnji ugovor s Beşiktaşom

Williams je nedvojbeno najbolji američki košarkaš ikadu Europi s obzirom na formu i optimalni fizički potencijal u trenutku dolaska

Deron WilliamsDeron WilliamsNa svom je Twitter-profilu ponajbolji razigravač u NBA ligi, Deron Williams (27), potvrdio da je potpisao ugovor s istanbulskim Beşiktaşom. Priložio je fotografiju vlastitog parafa na ugovoru.

"Upravo je postalo službeno: odlazim u Tursku, potpisao sam za Beşiktaş!", napisao je playmaker New Jersey Netsa, koji je tijekom prošle sezone prosječno ubacivao 20.1 koš uz 10.3 asistencije.

Potpisao je dvogodišnji ugovor, no on će se automatski raskinuti u trenutku kada krene natjecanje u NBA ligi, koje će ove sezone sasvim sigurno kasniti zbog štrajka.

Williams je nedvojbeno najbolji američki košarkaš ikadu Europi s obzirom na formu i optimalni fizički potencijal u trenutku dolaska.

Njegov će dolazak skupo koštati istanbulski klub, koji je lani nakratko, do ozljede, angažirao veterana Allena Iversona. Za slučaj da u klubu ostane cijelu sezonu, Williams će inkasirati pet milijuna eura godišnje plaće.

U povijesti turske košarke dosad je dva najskuplja transfera realizirao Beşiktaşov gradski rival Fenerbahçe. Za godišnju plaću od dva milijuna eura igrale su također bivše NBA zvijezde: Hrvat Gordan Giriček i Amerikanac Mahmoud Abdul-Rauf.

Osim plaće, Beşiktaş će svojoj zvijezdi za vrijeme njegova boravka u Istanbulu također osigurati luksuznu vilu, automobil i osobnu tjelohraniteljsku službu.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika