20.07.2011. / 17:27

Autor: Totalsport , Nacional.hr

CRO-tenis: Čilić u 3. kolu ATP Hamburga; Mektić u četvrtfinalu challangera

Nijemac je blizu ponavljanja uspjeha od ponedjeljka bio i protiv Čilića, ali se iskustvo hrvatskog tenisača u ključnim trenucima pokazalo presudnim

Marin Čilić Marin Čilić Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 3. kolo zemljanog ATP turnira 500, koji se ovog tjedna igra u njemačkom Hamburgu, pobjedom protiv domaćeg predstavnika Bastijana Knittela.

Podsjetimo, Knittel je u prvom kolu bio bolji od drugog Međugorca Ivana Dodiga i tako spriječio hrvatski obračun u drugom kolu. Nijemac je blizu ponavljanja uspjeha od ponedjeljka bio i protiv Čilića, ali se iskustvo hrvatskog tenisača u ključnim trenucima pokazalo presudnim.

ATP Hamburg, 2. kolo:

Čilić - Knittel 6-3, (4)6-7, 6-4

Dodajmo kako se je Nikola Mektić plasirao se u četvrtfinale teniskog ATP Challangera u ruskoj Penzi, turnira nagradnog fonda 50 tisuća dolara, pobjedom protiv domaćeg predstavnika Valerija Rudneva sa (3)6-7, 6-4, 6-2.

Mektić je nastavio "niz" pobjeda na turniru u Rusiji protiv Rusa Rudneva, ali sada ga u četvrtfinalu čeka pravi ispit kada će zaigrati protiv prvog nositelja, Kazahstanca Mihaila Kukuškina, koji je u drugom kolu izbacio Tunižanina Maleka Jazirija s 2-1 u setovima.

ATP Challanger Penza, 2. kolo:

Mektić - Rudnev (3)6-7, 6-4, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika