26.07.2011. / 12:16

Autor: Totalsport

Basile u Cantu, Halperin u Spartak

Basile je vijest o napuštanju Barcelone nakon šest godina objavio na vlastitoj internetskoj stranici

Gianluca Basile (Wikipedia)Gianluca Basile (Wikipedia)Prekaljeni talijanski košarkaš Gianluca Basile (36) sljedeće će sezone braniti boje Pallacanestro Cantua, kluba koji je prošle sezone igrao finale doigravanja u talijanskom prvenstvu.

Basile je vijest o napuštanju Barcelone nakon šest godina objavio na vlastitoj internetskoj stranici. Cantu će mu biti četvrti klub u karijeri nakon Reggiane, Fortitudo Bologne i Barcelone s kojom je prije dvije godine podigao pehar europskog prvaka.

Dok će Basile karijeru nastaviti u domovini Italiji, izraelski reprezentativac Yotam Halperin (27) to će učiniti u Rusiji, točnije u Spartaku iz St. Peterburga s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor i u koji stiže nakon tri sezone provedene u Olympiacosu. Kao i Basile, Halperin igra na poziciji šutera, a prošle je sezone u Euroligi ostvarivao prosjek od 8.2 koša, 1.9 asistencija i 1.7 skokova po susretu.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika