28.07.2011. / 16:03

Autor: Nacional.hr

Nemir u Haagu: Mladić se posvađao sa svima pa su ga preselili na drugi kat

Jedini zatvorenik s kojim se Mladić zbližio bio je Vojislav Šešelj koji mu je dijelio savjete kako da ometa suđenje i suprotstavi se sucima

Ratko MladićRatko MladićIdilu haaškog pritvora u Scheveningenu uspio je u samo dva mjeseca koliko je tamo u potpunosti uništiti Ratko Mladić. Zbog svađanja sa drugim zatvorenicima, morali su ga čak i preseliti na drugi kat.

Kako piše srpski Press, Mladić se upušta u duge monologe koji traju i po sat vremena, naporan je u komunikaciji i svađa se pa ga zatvorenici izbjegavaju, bez obzira na nacionalnost.

Navodno se Mladić odmah po dolasku u pritvor posvađao s hrvatskim generalima koji su tamo smješteni, a ozbiljniji incident spriječili su zatvorski čuvari. No, da mu nisu problem samo Hrvati pokazuje i njegov sukob s bivšim zapovjednikom Zvorničke brigade, Vinkom Pandurevićem koji u Scheveningenu boravi zbog zločina u Srebrenici. Nagađa se da mu je Mladić zamjerio jer se Pandurević tijekom suđenja branio rekavši kako je Mladić naredio zarobljavanje i pogubljenje Bošnjaka u Srebrenici.

Jedini zatvorenik s kojim se Mladić zbližio bio je Vojislav Šešelj koji mu je dijelio savjete kako da ometa suđenje i suprotstavi se sucima. No, Mladićevim preseljenjem Šešelj više neće moći utjecati na njega.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 29.07.11. 13:30

Luđak se pravi da je luđi no što jest,ali sredio bih ja njemu večeru IZA PRESUDE!!!!!!!!!!!

Pa neka glumi tada po naputcima


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika