29.07.2011. / 17:39

Autor: Hina

Piloti mogli spasiti zrakoplov koji je letio iz Brazila za Pariz

Piloti na letu Air Francea AF447, koji se srušio u Atlantik 2009. godine, mogli su spasiti zrakoplov i nakon što su otkazali pokazatelji brzine leta, rekao je u petak čelnik francuske agencije za zračni promet BEA.

Istraga je pokazala kako su piloti mogli izbjeći nesrećuIstraga je pokazala kako su piloti mogli izbjeći nesrećuPiloti na letu Air Francea AF447, koji se srušio u Atlantik 2009. godine, mogli su spasiti zrakoplov i nakon što su otkazali pokazatelji brzine leta, rekao je u petak čelnik francuske agencije za zračni promet BEA.

"Iz situacije se moglo spasiti", rekao je novinarima, nakon objave upotpunjenog izvješća o nesreći, Jean-Paul Troadec, voditelj BEA-ine istrage zrakoplovne nesreće

Zrakoplov Airbus330 srušio se u Atlantik 1. lipnja 2009. na letu iz Rio de Janeira za Pariz a u nesreći je poginulo svih 228 ljudi koji su bili u njemu.

Vezane vijesti

Pet mrtvih u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Pet mrtvih u sudaru dvaju zrakoplova u Kanadi

Dva privatna zrakoplova sudarila su se u nedjelju iznad kanadske pokrajine Saskatchewana, pri čemu je poginulo svih pet osoba u objema letjelicama,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika