02.08.2011. / 15:41

Autor: Hina

Dobar potez: Nizozemski kamp ne naplaćuje boravak za ružnih dana

Turistički kamp Droompark Hooge Veluwe na istoku Nizozemske nudi svojim gostima besplatan boravak ako prosječna temperatura u to vrijeme bude niža od 20 Celzijevih stupnjeva, najavila je u utorak uprava kampa.

Nizozemski kamp garantira lijepo vrijemeNizozemski kamp garantira lijepo vrijemeTuristički kamp Droompark Hooge Veluwe na istoku Nizozemske nudi svojim gostima besplatan boravak ako prosječna temperatura u to vrijeme bude niža od 20 Celzijevih stupnjeva, najavila je u utorak uprava kampa.

"Ovom akcijom htjeli smo jasno i glasno reći da je, usprkos pljuskovima, moguće dobro iskoristiti godišnji odmor", rekla je Sylvia Jansen, direktorica kampa. "Dozlogrdilo nam je čitati u novinama i slušati na televiziji da je ljeto preloše za kampiranje".

Temperatura se svaki dan mjeri u 14.00 sati i upisuje na ploču na recepciji, rekla je Jansen.

Kada se kampist odjavljuje, "izračuna se prosječna temperatura tijekom njegova boravka i ako je ona niža od 20 stupnjeva, boravak se ne naplaćuje", kazala je, dodavši da je akcija počela u ponedjeljak i trajat će do 20. kolovoza.

Da bi mogli iskoristiti tu pogodnost, turisti moraju boraviti u kampu barem pet dana zaredom.

Po podacima nizozemskog meteorološkog zavoda, srpanj je u Nizozemskoj bio hladniji no inače, a količina oborina dvostruko veća od prosjeka. No u ponedjeljak se sunce vratilo, a najveće dnevne temperature bit će oko 25 Celzijevih stupnjeva.

Vezane vijesti

U Opatiji za Uskrs oko 4000 gostiju

U Opatiji za Uskrs oko 4000 gostiju

U Opatiji će tijekom uskrsnih blagdana, po procjenama turističkih djelatnika, boraviti oko 4000 gostiju te ostvariti 10.000 noćenja. Gostima Opatije… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 02.08.11. 22:21

I ?????
Pa to ima i HVAR


registracija
8/7/09

bankar, 03.08.11. 13:55

glupost to ima većina kampova


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika