04.08.2011. / 11:03

Autor: Totalsport

ATP Kitzbühel: Ljubičić odustao zbog bolova u leđima, Veić nastavlja prekinuti meč

Bolovi u leđima su, dakle, odvojili Ljubičića od igre, a na njegovo je mjesto upao prvi nositelj kvalifikacija, Argentinac Diego Junqueira

Ivan LjubičićIvan LjubičićHrvatski tenisač Ivan Ljubičić ima od ranije problema s bolovima u leđima koji se povremeno pojavljuju, a baš je zbog toga morao odustati od nastupa na ovotjednom ATP turniru u Kitzbühelu (zemljana podloga).

Na tom je turniru Ljubičić bio postavljen za trećeg nositelja, ali neće odigrati svoj meč 2. kola koji je bio već na rasporedu u srijedu. Kiša je padala u Kitzbühelu većim dijelom srijede, pa su odgođeni mnogi mečevi, a prognoza je loša i za iduće dane, te će takve vremenske nepogode prilično remetiti organizatora i tenisače.

Bolovi u leđima su, dakle, odvojili Ljubičića od igre, a na njegovo je mjesto upao prvi nositelj kvalifikacija, Argentinac Diego Junqueira. On je u zadnjem kvalifikacijskom kolu izgubio od Hrvata Antonija Veića, ali će ipak ugledati glavni turnir i u 2. kolu će igrati protiv Brazilca Joaoa Souze.

ATP Kitzbühel, pojedinačno, rezultati:

Granollers (7) - Veić 6-0, 3-6, 4-2 prekid

Chela (1) - Gimeno-Traver 6-4, 3-6, 6-3

Giraldo - Fognini (4) 6-3, 6-4

Seppi (6) - Riba 7-5, 6-4

Vezane vijesti

Ljubičić: Ivanišević me napio, a Pranjić mi omogućio finale Lige prvaka uživo

Ljubičić: Ivanišević me napio, a Pranjić mi omogućio finale Lige prvaka uživo

U razgovoru za službenu stranicu Roland Garrosa, umirovljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić odgovarao je na pitanja o manje poznatim detaljima iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika