10.08.2011. / 10:43

Autor: Totalsport

Juniorski EP rukometašica: Novi težak poraz Hrvatica

Kako stvari stoje, hrvatska će se reprezentacija boriti za poredak od petoga do osmog mjesta, što će također predstavljati veliki uspjeh s obzirom na činjenicu da niti jedna hrvatska juniorska reprezentacija nije uspjela izboriti niti nastup na završnom turniru u posljednjih šest godina

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatska juniorska rukometna reprezentacija pretrpjela je težak poraz na početku druge faze natjecanja po skupinama na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj. U utorak je u Maastrichtu bolja bila Švedska 30-20 (12-9).

S obzirom na to da su u prvom krugu već izgubile od Dankinja 33-22, igračice izbornika Nenada Šoštarića praktički su ostale bez mogućnosti izboriti polufinale.

Kako stvari stoje, hrvatska će se reprezentacija boriti za poredak od petoga do osmog mjesta, što će također predstavljati veliki uspjeh s obzirom na činjenicu da niti jedna hrvatska juniorska reprezentacija nije uspjela izboriti niti nastup na završnom turniru u posljednjih šest godina.

Protiv Šveđanki u hrvatskim su redovima najbolje bile lijeva vanjska igračica Marija Milić sa šest i kružna napadačica Katarina Ježić s pet pogodaka.

Posljednju utakmicu skupine M2 Hrvatice igraju protiv Srbije.

Europsko juniorsko prvenstvo za rukometašice, skupina M2:

Hrvatska - Švedska 20-30

Danska - Srbija 31-26

Redoslijed: 1. Danska 4 boda, 2. Srbija 2, 3. Švedska 2, 4. Hrvatska 0

Vezane vijesti

Prijateljske: Francuzi uvjerljivi, Ukrajinci blijedi

Prijateljske: Francuzi uvjerljivi, Ukrajinci blijedi

Laurent Blanc, izbornik francuske nogometne reprezentacije, može biti vrlo zadovoljan zadnjom provjerom svoje selekcije pred Euro. Francuska je u Le… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika