14.08.2011. / 11:43

Autor: Totalsport

Eurobasket: Španjolci u prijateljskom ogledu nadigrali i Litavce

Pau Gasol predvodio je europske prvake sa 17 koševa i sedam skokova. Navarro je dodao 13 koševa, Serge Ibaka 12 koševa i pet skokova, a Marc Gasol 12 koševa i četiri skoka

Španjolska je bila bolja od LitveŠpanjolska je bila bolja od LitveU drugome prijateljskom susretu uoči litavskog Eurobasketa (31. kolovoza - 18. rujna) aktualni su europski prvaci, košarkaši Španjolske, u Almeriji nadigrali domaćine natjecanja, Litavce, 90-78.

U predigri daleko važnijoj utakmici koju će iste dvije momčadi odigrati u četvrtom kolu A-skupine Eurobasketa u Panevežysu igrači Sergija Scariola pokazali su se kvalitetnijim suparnikom.

Pau Gasol predvodio je europske prvake sa 17 koševa i sedam skokova. Navarro je dodao 13 koševa, Serge Ibaka 12 koševa i pet skokova, a Marc Gasol 12 koševa i četiri skoka.

U sastavu Kestutisa Kemzure prednjačio je Kšištof Lavrinovič s 12 koševa i osam skokova. Mladi 19-godišnji centar Jonas Valančiunas dodao je deset koševa i tri skoka.

Prijateljska košarkaška utakmica:

Španjolska - Litva 90-78

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika