15.08.2011. / 10:00

Autor: Hina

Chavez se vratio s kemoterapije optimističan, ali i oprezan

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez vratio se u domovinu u nedjelju ujutro, nakon drugog ciklusa kemoterapije na Kubi, a u razgovoru za državnu televiziju zvučao je optimistično i energično.

Hugo ChavezHugo ChavezVenezuelski predsjednik Hugo Chavez vratio se u domovinu u nedjelju ujutro, nakon drugog ciklusa kemoterapije na Kubi, a u razgovoru za državnu televiziju zvučao je optimistično i energično.

Chavez je rekao da je ovaj put lakše podnio terapiju i da će njegovi liječnici uskoro odlučiti je li mu potreban i treći ciklus kemoterapije ili možda zračenje.

"Prvi put mi je bilo teže nego drugi put, kada su otrovne tvari slabije djelovale na mene pa nisam bio razdražljiv, nisam imao vrućice i mučnine", rekao je.

"Imam strašan apetit. Fidel (Castro) me tjerao da jedem ribu", rekao je o svom domaćinu, bivšem kubanskom vođi.

Chavezu je u lipnju uklonjen tumor u klinici na Kubi, gdje je primio i dvije kemoterapije i gdje se za nj brinuo njegov dobar prijatelj i mentor Fidel Castro.

Vezane vijesti

Hugo Chavez na novoj rundi zračenja na Kubi

Hugo Chavez na novoj rundi zračenja na Kubi

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez je subotu otputovao na Kubu na treću rundu terapije svog zloćudnog oboljenja zračenjem, objavila je državna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika