16.08.2011. / 16:19

 

Asian Dub Foundation i druga velika imena svjetske scene na Špancirfestu

Uz Asian Dub Foundation nastupaju i Diskurz, Let3, Majke, Električni orgazam i dr

Varaždinci i njihovi gosti i ove će godine moći uživati u deset nezaboravnih dana festivala dobrih emocija. Špancirere očekuje impresivan broj od čak 250 festivalskih događanja među kojima se ističe bogat glazbeni program poput onog na glavnoj festivalskoj pozornici Stari grad (MTV stage) koja će ugostiti afirmirana imena svjetske glazbene scene poput Morcheebe i Asian Dub Foundationa.

Uz Asian Dub Foundation nastupaju i Diskurz, Let3, Majke, Električni orgazam i dr. Za sve one koji cjelodnevnu zabavu nastavljaju i u noćnim satima tu je After Špancirfest party koji će se održavati kraj varaždinske sportske dvorane na Dravi. Glazbeni program pomno je biran za sve prave ljubitelje plesnih ritmova elektroničke glazbe.

Tako će Mobilisis party pozornica ugostiti afirmirane izvođače elektronske scene poput Jean Marie Konea, Janette Slack i poznate mađarske DJ-ice Niki Belucci. Zagrijavanje svaku večer počinje u 22.00 sata, a Pan je u okviru svoje akcije Nemoj piti i voziti osigurao i besplatan prijevoz do lokacije na kojoj se održava After Špancirfest. Polazna točka je Trg slobode - sportska dvorana Arena – Trg slobode, a polasci s Trga slobode bit će svakih pola sata.

Pan i Nacional.hr poklanjaju vam 2x2 vikend ulaznice za program 26. do 28. kolovoza.

Više na: www.facebook.com/nacional.hr

Vezane vijesti

Bajaga i Instruktori zatvorili Špancirfest

Bajaga i Instruktori zatvorili Špancirfest

Koncertom Bajage i Instruktora pred oko 25.000 posjetitelja završen je 12. Špancirfest u Varaždinu. Završni je koncert ovogodišnjeg "Festivala dobrih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika