18.08.2011. / 19:45

Autor: Hina

Ecclestone: Staza u Indiji bit će najljepša

Prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone izjavio je kako će Velika Nagrada Indije, koja je ove sezone uvrštena u kalendar natjecanja, imati jednu od najljepših staza u prvenstvu.

Bernie EcclestoneBernie EcclestonePrvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone izjavio je kako će Velika Nagrada Indije, koja je ove sezone uvrštena u kalendar natjecanja, imati jednu od najljepših staza u prvenstvu.

"Bez ikakve sumnje staza Buddh International Circuit bit će jedna od najljepših u prvenstvu. Pazili smo na svaki detalj i nije bilo nikakvih problema. Stvarno sam sretan njezinim izgledom," kazao je Ecclestone.

Premda je kriket u Indiji najpopularniji sport, Ecclestone se nada kako će stanovnici ove zemlje 'poludjeti' i za formulom.

"Formula 1 je novina u Indiji i sigurno će nam trebati nekoliko godina kako bi dostigli popularnost kriketa. Možda i nikada nećemo dostići popularnost tog sporta, no trudit ćemo se."

Ecclestone nije želio otkriti vrijednost ugovora koji je Formula 1 potpisala sa sponzorom utrke, državnom telefonskom kompanijom Bharti Airtel.

"Indija je danas među pet najvažnijih zemalja na svijetu. Krivo mi je što ranije nisam upoznao ovu zemlju," poručio je 80-godišnji Ecclestone.

Velika Nagrada Indije na programu je 30. listopada u New Delhiu.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika