05.09.2011. / 17:48

Autor: Totalsport

Atletico Madrid je osvojio Španjolski rukometni superkup

Utakmicu u dvorani Vistalegre pratilo je 11.963 gledatalja što predstavlja rekordnu posjećenost jednog rukometnog događaja u Španjolskoj

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaRukomet se u nedjelju na velika vrata vratio u glavni španjolski grad. Atletico Madrid je osvojio Španjolski superkup pobijedivši Barcelonu sa 33-26.

Utakmicu u dvorani Vistalegre pratilo je 11.963 gledatalja što predstavlja rekordnu posjećenost jednog rukometnog događaja u Španjolskoj. Iako je oko 2000 ulaznica ostalo na blagajnama, rekord je ipak srušen, a ljubitelji sporta u Madridu su pokazali da im je nedostajao rukomet.

Prije 19 godina je tadašnji predsjednik Atletica Jesus Gil ukinuo rukometnu sekciju u klubu. Obnovljena je ovo ljeto kada je ime i povijest slavnog madridskog kluba preuzeo dosadašnji Ciudad Real koji se zbog financijskih problema odlučio preseliti u glavni grad.

Vrlo brzo je momčad Talanta Dušebajeva došla do prvog trofeja pod novim imenom. Iako Španjolski superkup sigurno nije najvažniji naslov, za Atletico je vrlo bitan zbog daljnjeg motiviranja navijača.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika