20.09.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Enis Bešlagić: Nikad me nećete gledati u sapunici

U povodu početka nove sezone showa “Supertalent”, sarajevski glumac i član žirija tog showa priča kako je - iako ljudima ne voli rušiti snove – ove sezone odlučio biti stroži, otkriva da iduće godine planira snimiti film "Danke Deutschland" čiji je scenarij napisao prema vlastitim iskustvima, kaže da je dobar suprug i još bolji otac te priznaje da postoji samo jedna uloga koju ne bi prihvatio

Enis Bešlagić za Extru je ispričao kako ga kod sapunica smeta odnos prema glumcima i kako sebe ne vidi u tom žanruEnis Bešlagić za Extru je ispričao kako ga kod sapunica smeta odnos prema glumcima i kako sebe ne vidi u tom žanruDuhovit, zabavan, simpatičan, uvijek nasmijan, pristupačan, skroman i prizeman - tako bi većina onih koji ga poznaju opisala sarajevskog glumca Enisa Bešlagića koji je prošle nedjelje u točno 20 sati odradio prvu emisiju treće sezone popularnog showa “Supertalent” koji se prikazuje na Novoj TV. “Obavili smo sve audicije, odabrali smo 50 finalista i show je konačno počeo”, rekao nam je Enis Bešlagić koji je, uz Dubravka Merlića i Ninu Badrić, član žirija “Supertalenta”. “Na audicijama je bilo svega, od nastupa jako talentiranih preko malo manje talentiranih do apsurdno netalentiranih. To su oni koji žele pet minuta slave, ali ni sekundu kritike. Poštujem natjecatelje koji samo dođu napraviti show i njih uvijek treba biti. Međutim, mora im biti jasno da će oduševiti publiku, ali i da će dobiti tri puta X od žirija.”

No to se rjetko dogodi jer Enis, koji slovi za najblažeg člana žirija, rijetko kada posegne za crvenim gumbom i nekom da diskvalificirajući X. Upitan koga bi u privatnom životu “kaznio” pritiskom na crveni gumb, odgovara da nije zlopamtilo, a ako ga netko razljuti, prokomentira to s prijateljima, prespava i ujutro je sve drugačije. Osim što trenutačno snima emisije “Supertalenta”, Enis nam je otkrio i da radi na velikom autorskom projektu: “Napisao sam scenarij za igrani film sa svojim prijateljem Emirom Imamovićem, inače piscem i novinarom. Zove se ‘Danke Deutschland’ i nadam se da će iduće godine biti snimljen”, otkrio nam je Enis koji ne može dočekati da priča o mladiću koji tijekom rata odlazi u Njemačku u potrazi za boljim životom, zapošljava se na groblju, upoznaje prijatelje te iskusi ljubav i razočaranje - ugleda svjetlo dana.

Iako su ga nebrojeno puta zvali, Enis Bešlagić još nikad nije prihvatio ulogu u sapunici. Smatra da u njima glumce ne tretiraju s poštovanjem. “Imam veliku averziju prema sapunicama. Od njih žive producenti i televizija. Glumci su stoka koja snima i radi k’o na traci, a zauzvrat dobiva popularnost”.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Zuhra & Bešlagić limited edition: U petak posebno izdanje predstave 'Od E do

Zuhra & Bešlagić limited edition: U petak posebno izdanje predstave 'Od E do Z'

Komičarski glumački tandem Zlatan Zuhrić Zuhra i Enis Bešlagić ujedno su autori i glumci u predstavi "Od E do Z", koja već gotovo tri godine, koliko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika