17.03.2010. / 18:50

Autor: Nacionalova redakcija

Povratak Upitnika: Joško Lokas i Enis Bešlagić od 22.ožujka na ekranima Nove TV

Upitnik je na programu Nove TV od ponedjeljka do petka u svojoj tradicionalnoj formi od četiri rubrike - 'Kultura', 'Sport', 'Zemljopis' i 'Povijest' te rubrici 'Jučer, danas, sutra' koja se otvara nakon tri točno odgovorena pitanja za mogućnost osvajanja Jackpota

Joško Lokas i Enis BešlagićJoško Lokas i Enis BešlagićLegendarni kviz 'Upitnik' s proljećem se u velikom stilu vraća na hrvatske male ekrane upravo u programu Nove TV. Ovaj provjereni i nikad prežaljeni format posljednjih je nekoliko godina prikupljao snagu za svoj definitivni povratak 22. ožujka u 18.50 sati.

Idejnom začetniku i dugogodišnjem voditelju kviza Jošku Lokasu u vođenju će se pridružiti jedan od najdarovitijih komičara današnjice, Enis Bešlagić kojemu je jedan od prvih javnih angažmana bilo upravo vođenje Upitnika u BiH. Dvojac će se u vođenju izmjenjivati, a gledatelji pred malim ekranima imat će priliku provjeriti svoje znanje u raznim kategorijama i za svoj trud biti nagrađeni novčanim dobitkom.

"Izuzetno sam sretan što se Upitnik vraća na ekran u suradnji s Novom TV. Nadam se da su ga se gledatelji zaželjeli i da će ga mlade generacije jednako tako brzo zavoljeti. Voditi ovakav dinamičan kviz koji uz novac donosi i zabavu, bit će jednako zabavno raditi i meni i Enisu, koji također ima iskustvo s ovim formatom. Možemo reći da je s ovom ekipom 'Upitnik' u sigurnim rukama", izjavio je Joško Lokas, autor i voditelj Upitnika.

Upitnik je na programu Nove TV od ponedjeljka do petka u svojoj tradicionalnoj formi od četiri rubrike - 'Kultura', 'Sport', 'Zemljopis' i 'Povijest' te rubrici 'Jučer, danas, sutra' koja se otvara nakon tri točno odgovorena pitanja za mogućnost osvajanja Jackpota. Novčani iznos za točno odgovoreno pitanje je 500 kn, a fond Jackpota kreće od početnih 5 000 kuna.

Za sudjelovanje u popularnom kvizu natjecatelji se pred početak emisije kvalificiraju telefonski u kvalifikacijskoj rundi koju uživo vodi radijski voditelj.

Vezane vijesti

Interna istraga zbog Svilana

Interna istraga zbog Svilana

Nova TV intenzivno provodi internu istragu svih navoda optužnice podignute protiv direktora njezina programa Siniše Svilana kojega zagrebačko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika