19.09.2011. / 13:32

Autor: Totalsport

Rukometna Bundesliga: Lackovićevih 7 golova u pobjedi HSV-a

Lacković se 7 puta upisao u strijelce, dok su njegovi reprezentativni kolege Domagoj Duvnjak i Igor Vori postigli 3 odnosno 2 gola za momčad iz Hamburga

Blaženko LackovićBlaženko LackovićHrvatski rukometni reprezentativac Blaženko Lacković bio je najbolji pojedinac u redovima HSV-a koji je na svom parketu svladao Hildesheim 34-28 u 4. kolu Bundeslige.

Lijevi vanjski hrvatske reprezentacije i njemačkog HSV-a bio je vrlo raspoložen u dvoboju protiv Hildesheima. Lacković se 7 puta upisao u strijelce, dok su njegovi reprezentativni kolege Domagoj Duvnjak i Igor Vori postigli 3 odnosno 2 gola za momčad iz Hamburga. Uz Lackovića najkonkretniji u domaćim redovima bili su Pascal Hens sa 6 i Hans Lindberg s 5 golova. HSV je sada na polovičnom uspjehu i zauzima tek 9. mjesto na ljestvici, dok je gostima ovo bio treći poraz u isto toliko utakmica u ovoj sezoni Bundeslige. Kod Hildesheima su najefikasniji bili Michael Jahrs i Dimitrios Tzimourtos s po 5 pogodaka.

Osim ove u nedjelju je odigrana još jedna utakmica 4. kola u kojoj je vodeći Kiel nastavio s pobjedama uvjerljivo nadigravši Bergischer 34-18 uz 9 golova Kima Andersona, te po 7 Momira Ilića i Filipa Jiche.

Kiel je vodeći, te nakon prva 4 kola ima razliku pogodaka plus 56.

Rukometna Bundesliga, 4. kolo:

HSV - Hildesheim 34-28

Kiel - Bergischer 34-18

Redoslijed: 1. Kiel 4-0, 2. Melsungen (-1) 3-0, 3. Füchse Berlin (-1) 3-0...9. HSV 2-2...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika