20.09.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Nikolina Pišek: Napokon sam dobila svoj talk-show

Voditeljica Nove TV otkriva kako će na srpskom TV Pinku uskoro voditi vlastitu emisiju u kasnonoćnom terminu te kaže da zbog toga ipak neće preseliti u Beograd; u ekskluzivnom intervjuu objašnjava i zbog čega Hrvatice toliko "padaju" na Beograđane te priča kako je ona "pala" na poduzetnika Marija Ćorkovića

"Kad je riječ o ženama, Beograđani su manje inhibirani i manje se boje neuspjeha, a naši frajeri kalkuliraju", izjavila je Nikolina Pišek"Kad je riječ o ženama, Beograđani su manje inhibirani i manje se boje neuspjeha, a naši frajeri kalkuliraju", izjavila je Nikolina Pišek“Kada me Željko Mitrović, vlasnik TV Pinka, pozvao na razgovor i predložio mi nekoliko ideja za emisiju, odlučila sam se za late night show u kojem ću ugošćavati poznate osobe. Velik je to rizik jer kod takve emisije nema sredine - samo uspjeh ili propast. No to mi je i najveći izazov”, kaže 34-godišnja Nikolina Pišek. Zbog posla na srpskoj televiziji, voditeljica “In magazina” Nove TV ne seli se u Beograd. Putovat će, kaže, jednom tjedno, a u ekskluzivnom intervjuu za Extru prvi put progovara o novom projektu, ali i vezi s Matijom Ćorkovićem, beogradskim poduzetnikom s berlinskom adresom.

EXTRA: Na TV Pinku uskoro kreće vaša autorska emisija. O čemu je točno riječ?

- Bit će to late night show u kojem ću ugošćavati poznate osobe, a to je forma koja se meni jako sviđa. Emisija će ići u kasnijem večernjem terminu i samim tim je sve ležernije; humor je opušteniji, više toga je dopušteno, a ekipa koju ćemo primati u goste već unaprijed može očekivati da će im se dogoditi nešto nezgodno, ali simpatično. Sa mnom će u studiju biti jedan stand-up komičar koji će mi asistirati i imati slobodu da prekine mene ili gosta, kaže nam da smo dosadni i da smaramo. Vodimo se za onom “što manje drame i teških tema”. Ako ih bude, nastojat ćemo ih odraditi na zanimljiv i zabavan način.

EXTRA: Kada bi se emisija trebala početi emitirati?

- Ekipa TV Pinka dala mi je odriješene ruke glede početka emitiranja. Postojao je neki deadline koji smo ipak pomaknuli jer nismo htjeli izaći van s proizvodom u koji nismo u potpunosti sigurni. Oko imena još pregovaramo, imamo nekoliko varijanti, nikako da se odlučimo.

EXTRA: Znači li to da se selite u Beograd?

- Nema govora o selidbi u Beograd. Ostajem u Zagrebu i dalje radim na Novoj TV, a u Beograd ću putovati kada to bude potrebno. Takav način rada nije mi novost, prije tri godine vodila sam show “Operacija Trijumf”, tri mjeseca putovala vikendom i preživjela.

EXTRA: Planirate li zbog novog showa promijeniti imidž?

- Kako moj tim na Pinku u velikoj većini čine muškarci, vjerujem da će se moj izgled svesti na jednu riječ – seksi.

EXTRA: Vaš dečko Matija Ćorković je Beograđanin. Koliko je to utjecalo na vašu odluku o odlasku na TV Pink? - Ne pretjerano, jer Matija živi u Berlinu. U Beograd dolazi jednako često koliko i u Zagreb.

EXTRA: Sve više je Hrvatica koje se fatalno zaljubljuju u Beograđane. Ima li nešto u tom beogradskom šarmu?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika