13.12.2010. / 07:00

Autor: Extra

Nova ljubav Nikoline Pišek: 'Playboy bez pokrića'

Iako njeguje imidž moćnog poslovnog čovjeka, novi dečko Nikoline Pišek zapravo vodi dvostruki život te živi u samačkom stančiću u berlinskoj radničkoj četvrti

Nikolina PišekNikolina Pišek32-godišnji berlinski poduzetnik, novi dečko Nikoline Pišek kojeg voditeljica više ne krije pa ga vodi kao pratioca na vjenčanja i s njim se šeta po centru, izgleda i nije tako uspješan u poslu kakvim se prikazuje.

Naime, iako se druži sa zlatnom mladeži te njeguje imidž moćnog poslovnog čovjeka, Matija Ćorković vozi Ferrari koji je u vlasnisštvu firme njegovih roditelja te živi u neelitnom dijelu Berlina, točnije u radničkoj četvrti gdje ima mali stančić.

Što smo još sve doznali o novom dečku atraktivne Nikoline Pišek pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 13.12.10. 10:22

Čini se kak je ova "voditeljica, pjevačica, manekenka itd." (kak se sve već danas zoveju "dame" koje su u vrijeme moje babice pošteni ljudi zvali jednostavno "kur*e") ipak obična (kak to danas veliju mladi) - "luzerica"!
Je, a kaj moreš - motika joj teško pada, a mladost i sve ono kaj joj je blagi Gospodin podaril od lijepo oblikovanog mesa polako, ali sigurno prolazi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika