26.09.2011. / 19:12

Autor: Totalsport

Sammir: Možemo do boda, ali idemo na sva tri

- Vjerujem da ću se protiv Lyona iskupiti za zagrebačku utakmicu i da ću biti puno bolji

Sammir Sammir Nogometaš zagrebačkog GNK Dinama Sammir nada se boljem nastupu protiv Lyona sutra (utorak) u 2. kolu Lige prvaka nego onom kada je na Maksimiru gostovao madridski gigant Real.

- Priznajem, nisam bio na željenoj razini protiv Reala. Da sam odigrao onako kako znam možda bi ostali neporaženi. Još uvijek žalim za tom utakmicom - rekao je 24-godišnji Sammir za AFP.

- Ostatak momčadi je igrao jako dobro i uvjeren sam da tu igru možemo ponoviti i u Lyonu. Vjerujem da možemo do boda, iako je naš cilj sva tri - otkriva Sammir.

- Vjerujem da ću se protiv Lyona iskupiti za zagrebačku utakmicu i da ću biti puno bolji. Lyon je velika momčad, ali njihova obrana nije kao Realova. Osjećam se puno bolje nego uoči Reala i vjerujem da ću ja, ali i cijela momčad, pružiti jednu vrhunsku partiju sutra (utorak) u Lyonu - zaključio je Sammir koji je stigao u Dinamo 2006. godine s kojim je od tada je nanizao pet naslova prvaka države.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika