11.10.2011. / 16:32

Autor: Totalsport

Ribery se vratio treninzima

Riberyju društvo na treningu od prvotimaca prave jedino Hrvati Ivica Olić i Danijel Pranjić, te jedina dvojica njemačkih nereprezentativaca u momčadi: Diego Contento i Nils Petersen

Franck Ribery Franck Ribery Bayernov francuski nogometaš Franck Ribery odradio je u utorak prvi trening u minhenskom klubu nakon što je zaliječio ozljedu u listovima obadviju potkoljenica.

Ozlijedio se Ribery krajem prošlog mjeseca tijekom prvenstvenog gostovanja kod Hoffenheima, zbog čega je propustio obadvije posljednje utakmice reprezentacije u kvalifikacijskom ciklusu za Europsko prvenstvo 2012. godine.

S obzirom na okolnosti, trebao bi biti na raspolaganju treneru Juppu Heynckesu za subotnji dvoboj devetoga bundesligaškog kola protiv Herthe na Allianz Areni.

Riberyju društvo na treningu od prvotimaca prave jedino Hrvati Ivica Olić i Danijel Pranjić, te jedina dvojica njemačkih nereprezentativaca u momčadi: Diego Contento i Nils Petersen. Ostali bi se prvotimci trebali priključiti u srijedu.

Brazilac Rafinha i dalje je izvan pogona zbog ozljede aduktora, dok bi krajem tjedna nakon operacije prepona s individualnim radom trebao početi i Arjen Robben.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika