12.10.2011. / 15:20

Autor: Nacional.hr

Doktor tvrdi kako je Jackson ubijen

Forenzičar Rogers je dodao kako u sobi nije bilo precizne opreme za doziranje količine lijeka koji je ubrizgan te kako je možda riječ o krivoj procijeni

Michael Jackson Michael Jackson Michael Jackson najvjerojatnije nije sam sebi ubrizgao snažan anestetik koji ga je ubio, tvrdi doktor Christopher Rogers, a izvještava Guardian.

Šef forenzičke medicine okruga Los Angelesa, koji je proveo autopsiju nad pop-zvijezdom tvrdi kako je riječ o ubojstvu. Forenzičar Rogers je dodao kako u sobi nije bilo precizne opreme za doziranje količine lijeka koji je ubrizgan te kako je možda riječ o krivoj procijeni.

Optuženi doktor Conrad Murray nije htio priznati ubojstvo iz nehaja, ali je priznao kako je Jacksonu u infuziju ubrizgao anestetik koji se koristi u operacijama kao anestezija. Njegovi odvjetnici tvrde kako si je slavni pjevač sam dao još jednu dozu anestetika, kad je dr. Murray napustio Jacksonovu sobu 25. lipnja 2009. godine.

Dr Rogers je na autopsiji, analizom krvi, zaključio kako je osobni liječnik pjevača morao dati veću dozu od 25 miligrama, nego što je tvrdio. Murray je pak za vrijeme ispitivanja njegovih branitelja izjavio kako je preminuli mogao sam sebi ubrizgati injekciju u transfuziju. Svjedoci i telefonski zapisi su dokazali kako je Murray telefonirao ili pisao e-mail više od 45 minuta prije nego je pronašao Jacksona mrtvog.

Porotnicima je danas pokazana fotografija mrtvog tijela pjevača.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika