24.08.2011. / 13:22

Autor: Hina

Koncert u čast Jacksona ide unatoč kritikama fanova

Organizatori kontroverznog koncerta u čast Michaela Jacksona objavili su u srijedu da nastavljaju s pripremama te su nezadovoljnim obožavateljima pružili priliku da svoje kritike iznesu na globalnoj telefonskoj konferenciji.

Michael JacksonMichael JacksonOrganizatori kontroverznog koncerta u čast Michaela Jacksona objavili su u srijedu da nastavljaju s pripremama te su nezadovoljnim obožavateljima pružili priliku da svoje kritike iznesu na globalnoj telefonskoj konferenciji.

Glasnogovornica Global Events Livea Juliette Harris rekla je da će svi Jacksonovi fan klubovi biti pozvani na konferenciju 30. kolovoza na kojoj će promotori koncerta, koji će se održati 9. listopada u Walesu, odgovoriti na sva njihova pitanja.

Više od 30 skupina Jacksonovih obožavatelja zatražilo je da se koncert otkaže jer je "osuđen na propast". Nezadovoljni su jer nije jasno kome je namijenjen novac od ulaznica, zamjeraju što se održavanje podudara sa suđenjem Jacksonovu liječniku u Los Angelesu i što je na koncert pozvana rok grupa Kiss. Vođa tog benda Gene Simons svojedobno je nazvao Jacksona zlostavljačem djece.

Jacksonovi odvjetnici također su izrazili nezadovoljstvo koncertom koji podupire njegova majka Katherine i nekoliko njezine djece, ali ne i Michaelova braća Jermaine i Randy.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika