18.10.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Antonija Stupar Jurkin: Nemoguće je trčati za djetetom dok si u štiklama

Koji je najbolji način za stjecanje vitke linije, koja je kombinacija spašava kad ujutro pogleda u ormar i pomisli da nema što odjenuti i što misli o uvijek dotjeranim mamama kao što je Victoria Beckham, RTL-ova voditeljica ispričala nam je u ekskluzivnom intervjuu

Mlada mama kaže kako se njen privatni i poslovni stil značajno razlikuju i kako uživa kad je dotjeruju za snimanjaMlada mama kaže kako se njen privatni i poslovni stil značajno razlikuju i kako uživa kad je dotjeruju za snimanjaSamo šest mjeseci nakon što je rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Paolu koju je dobila u braku sa suprugom Ivanom Jurkinom, 29-godišnja Antonia Stupar Jurkin vratila se na male ekrane - na RTL Televiziji vodi vikend izdanje "Exkluziva". Svoj kratki bob produljila je ekstenzijama, u samo nekoliko mjeseci vratila tijelo u formu i uspjela uskladiti privatni i poslovni život.

EXTRA: Nedavno ste se s porodiljnog dopusta vratili na male ekrane. Je li vam se bilo teško opet naviknuti na težak make-up, zahtjevne frizure, pripijene haljine, vrtoglave štikle?

- Zaista mi se nije bilo teško vratiti na posao. Vodim "Exkluziv vikend" i, kao što i samo ime kaže, radim vikendom, odnosno nedjeljom. I onda zaista uživam. Kad je o make-upu, štiklama, frizurama i lijepim haljinicama riječ, jedva čekam nedjelju da se preobrazim. Volim kad me uljepšavaju, a jednom tjedno idealna je mjera.

EXTRA: Kako ste se snašli u ulozi majke? Jesu li vam se promijenili prioriteti?

- Mislim da sam se zaista dobro snašla. Uživam u svakom danu sa svojim djetetom i obitelji, ali još uvijek funkcioniram i u društvu. Istina je da su mi se prioriteti malo drukčije poredali, ali to je samo nova životna faza koju bih svakome poželjela.

EXTRA: Iako ste svoje prvo dijete, djevojčicu Paolu, rodili prije samo sedam mjeseci, imate besprijekornu liniju. Kako ste se uspjeli tako brzo vratiti u savršenu formu?

- Vrlo jednostavno! Moje dijete nikad ne miruje osim kad spava. S Paolom imam cjelodnevne akcije i to mi je izvrsan trening, kile se tope kao od šale.

EXTRA: Obično vas vidimo na malim ekranima, u časopisima ili na eventima kad ste iznimno dotjerani. Koliko se vaš privatni stil razlikuje od poslovnog?

- Moj privatni stil znatno se razlikuje od onog na malim ekranima. Možda me javnost percipira kao uvijek dotjeranu, profesionalno našminkanu i u potpeticama, no privatno stvari stoje drukčije. Možete me vidjeti u trenirkama, trapericama i tenisicama s minimalno ili bez make-upa.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Antonija Stupar Jurkin: Stiže nam djevojčica

Antonija Stupar Jurkin: Stiže nam djevojčica

"Istina je, očekujemo djevojčicu, ali se spolom djeteta ni ja ni suprug nismo zamarali. Najvažnije nam je da je beba živa i zdrava", rekla je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika