Objavljeno u Nacionalu br. 832, 2011-10-25

Autor: Marko Biočina

Sindikati u Vladu poslali tvrdnje iz Nacionalova članka

Ozren Matijašević potvrdio je tvrdnje iznesene u Nacionalovu članku otprije dva tjednaOzren Matijašević potvrdio je tvrdnje iznesene u Nacionalovu članku otprije dva tjednaNakon što je Nacional prije dva tjedna objavio članak o velikim ustupcima koje Janaf i Hrvatske željeznice, dvije tvrtke u državnom vlasništvu, čine ruskoj tvrtki Zarubježnjeft i posljedicama koje će to imati za poslovanje hrvatske, poludržavne naftne kompanije Ina, oglasili su se i sindikati. Hrvatska udruga sindikata u priopćenju koje potpisuju čelnik te organizacije Ozren Matijašević i predsjednica Inina sindikata Maja Rilović potvrdili su navode iz Nacionalova teksta, te od Vlade zatražili da poduzme mjere kako bi se zaustavili takvi, za Hrvatsku nepovoljni poslovi.

U sindikatu smatraju da bi realizacija tih projekata mogla rezultirati zatvarenjem Rafinerije Sisak i gubitkom znatnog dijela hrvatske energetske neovisnosti koja će postati potuno ovisna o ruskim i mađarskim interesima.

Vezane vijesti

'Vlada svjesno onemogućavala rad Dalmacijavina'

'Vlada svjesno onemogućavala rad Dalmacijavina'

Nakon što je prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću zamjerio uvredljiv odnos prema radnicima Dalmacijavina, Zračne luke Zagreb i Petrokemije,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika