26.10.2011. / 14:56

Autor: Totalsport

Ivanišević protiv Kafeljnikova u Budimpešti

- Prošlo je nekoliko godina otkako sam zadnji put bio u Budimpešti, ali imam lijepe uspomene jer sam tada osvojio turnir - rekao je Ivanišević

Goran Ivanišević Goran Ivanišević Umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević (40) sudjelovat će nadolazećeg vikenda na revijalnom teniskom klasiku u Budimpešti.

U Laszlo Papp Sportareni u mađarskom glavnom gradu Ivanišević će odmjeriti snage s nekadašnjim velikim rivalom Rusom Jevgenijem Kafeljnikovim.

- Prošlo je nekoliko godina otkako sam zadnji put bio u Budimpešti, ali imam lijepe uspomene jer sam tada osvojio turnir - rekao je Ivanišević.

Upitan da li su teniski klasici više ekshibicije nego li turniri, vimbldonski pobjednik iz 2001. godine je dodao.

- Svjesni smo činjenice da moramo zabaviti publiku, pa ćemo se malo šaliti, ali uvjeravam vas da nitko na kraju ne želi pružiti ruku kao gubitnik.

Na teniskom klasiku u Budimpešti osim Ivaniševića i Kafeljnikova snage će međusobno odmjeriti Richard Krajicek i Sabrice Santoro, Gaël Monfils i Fernando Verdasco.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika