08.11.2011. / 11:35

Autor: Nacional.hr

Premijerka otvorila knjižnicu koja nije spremna na rad

Problem je u tome što u knjižnici na 1.142 četvorna metra s čitaonicom, predškolskim odjelom, višenamjenskom dvoranom i prostorom namijenjenom za rad na računalima, još nije postavljena postavljena informatička oprema pa ona ne može početi s radom

Premijerka Jadranka KosorPremijerka Jadranka KosorPremijerka Jadranka Kosor otvorila je Narodnu knjižnici i čitaonicu u Ogulinu koja nije spremna za rad, ustanova je nakon posjeta premijerke, ministara i uzvanika zatvorena, izvještava Novi list.

Knjižnicu je premijerka svečano otvorila prošlog tjedna uz pratnju ministara Jasena Mesića, Martine Dalić, Branka Bačića, Davorina Mlakara i župana Ivana Vučića. Problem je u tome što u knjižnici na 1.142 četvorna metra s čitaonicom, predškolskim odjelom, višenamjenskom dvoranom i prostorom namijenjenom za rad na računalima, još nije postavljena postavljena informatička oprema pa ona ne može početi s radom.

Glasnogovornica Grada Ogulina, Karmela Matić, izjavila je kako je tek ovih dana okončan natječaj za izvođača radova na informatizaciji knjižnice i kako tek sad počinje rok od 15 dana u kojem drugi ponuđači imaju pravo na žalbu. Zbrojivši vrijeme potrebno za instalaciju opreme, knjižnica bi mogla biti otvorena tek krajem godine.

Župan Ivan Vučić je na svečanosti otvorenja odagnao sve sumnje kako je riječ o predizbornom potezu. "Netko će reći da knjižnicu otvaramo prije izbora. Nije, gospodo, tako, a ako i jest prije izbora, siguran sam da ćete vi to znati cijeniti", kazao je Vučić. Podsjetimo kako je premijerka Kosor sredinom rujna kod Solina svečano otvorila dječji vrtić u kojem isto nisu dovršeni radovi.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika