10.11.2011. / 13:51

Autor: Totalsport

Capello: Engleska više nije nogometna sila

- Mislim da smo svi zajedno napravili jako dobar posao s obzirom da u engleskom prvenstvu ima možda 33 posto igrača koji su Englezi. Nema više od toga. Samim time posao nam je puno teži - smatra Capello

Fabio CapelloFabio CapelloIzbornik nogometne reprezentacije Engleske, Fabio Capello, izjavio je da "tri lava" više nisu svjetska sila, te da su ta vremena prošlost.

Talijanski stručnjak na klupi Engleska smatra da je napravio vrlo dobar posao s reprezentacijom s obzirom na kadar igrača s kojim raspolaže. Capello smatra da je glavni razlog "lošoj" reprezentaciji Engleske u tome što je u domaćem prvenstvu jako malo Engleza.

- Vrijeme kada je Engleska bila velesila je prošlost - rekao je Capello za The Sun uoči prijateljske utakmice između Engleske i Španjolske.

- Mislim da smo svi zajedno napravili jako dobar posao s obzirom da u engleskom prvenstvu ima možda 33 posto igrača koji su Englezi. Nema više od toga. Samim time posao nam je puno teži - smatra Capello.

Talijan je svjestan da njegova momčad nema ni približnu tehničku kvalitetu kakvu ima Španjolska.

- Imamo mi svojih jako dobrih igrača, ali nedovoljno dobrih da igramo stil nogometa poput Španjolske. Ne možete igrati igru s jednim dodirom ako nemate potrebnu kvalitetu - zaključio je Capello.

Vezane vijesti

Anži otpustio trenera Jurija Krasnožana

Anži otpustio trenera Jurija Krasnožana

Bogati ruski prvoligaš Anži iz Mahačkale otpustio je trenera Jurija Krasnožana (48) tek nešto više od mjesec dana nakon što ga je postavio na tu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika