16.11.2011. / 13:17

Autor: Hina

HDZ BiH očekuje osvajanje sva tri mandata za Hrvatski sabor

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izrazio je uvjerenje da će lista HDZ-a u 11. izbornoj jedinici osvojiti sva tri mandata za Hrvatski sabor, prenose u srijedu mediji u Mostaru navodeći da je Čović s predsjednicom HDZ-a Jadrankom Kosor u utorak popodne u Zagrebu razgovarao o pripremama za predstojeće izbore za Hrvatski sabor.

Jadranka Kosor i Dragan ČovićJadranka Kosor i Dragan ČovićPredsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izrazio je uvjerenje da će lista HDZ-a u 11. izbornoj jedinici osvojiti sva tri mandata za Hrvatski sabor, prenose u srijedu mediji u Mostaru navodeći da je Čović s predsjednicom HDZ-a Jadrankom Kosor u utorak popodne u Zagrebu razgovarao o pripremama za predstojeće izbore za Hrvatski sabor.

"Ja očekujem da, s obzirom na odnose koji postoje u dijaspori, a napose u BiH, HDZ-ova lista dobije sva tri zastupnika", rekao je Čović.

Dodao je kako će tehnički uvjeti za glasovanje u Bosni i Hercegovini biti značajno limitirani u odnosu na protekle izborne cikluse. Očekuje se da će osobe s hrvatskim državljanstvom, upisane u popise birača u 11. izbornoj jedinici, na predstojećim izborima za Hrvatski sabor moći glasovati samo u diplomatsko-konzularnim predstavništvima odnosno na četiri lokacije u BiH.

Unatoč tim ograničenjima Čović je uvjeren kako će stranačka infrastruktura HDZ-a BiH i HDZ-a 1990. privući dovoljan broj birača kako bi lista HDZ-a Jadranke Kosor osvojila sva tri mandata, koliko iznosi fiksna kvota koja se bira u 11. izbornoj jedinici za Hrvatski sabor.

Vezane vijesti

Čović razgovarao sa Sorensenom o rekonstrukcij koalicije

Čović razgovarao sa Sorensenom o rekonstrukcij koalicije

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, koji je i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, razgovarao je u subotu s posebnim izaslanikom… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 16.11.11. 13:25

Jebala vas dijaspora!! I onaj tko je uopće uveo tu besmislenu i suvišnu kategoriju glasača!
Bili bi vi iz dijaspore odavno značajno limitirani u participiranju u vlasti u Hrvatskoj, da su vam otpočetka bili limitirani barem tehnički uvjeti za glasovanje!


registracija
17/12/10

zmaj, 16.11.11. 13:50

A viđi ovih osmijeha preko ovih odvratnih žvalja, a pogotovo princezinih, pa kako ti se više da nije mi jasno, definitivno nenormalna žena. Ma boli me k**** i za SDP, a kamo li za ovu njenu stranku, ali volio bih da ispuši te jebene izbore samo zbog mogućnosti REŠETAKA, jer ih drugačije ne može vidjet!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 16.11.11. 20:16

Ta nas je " Dijaspora " i dovela do ove pljackaske bande.Oni kroje moju i tvoju sudbinu,a zive u Erceg-Bosanskim brdima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika