20.11.2011. / 13:07

Autor: Totalsport

NBA igrači pokreću svoje prvenstvo!?

Iako je zasada to još daleko od realizacije nije ni nemoguće da ove sezone gledamo NBA košarku u vlastitom angažmanu samih igrača, ako ne dođe do dogovora između vlasnika klubova i Sindikata igrača

Igrači su šokirali javnostIgrači su šokirali javnostIzvršni direktor Sindikata igrača najjače košarkaške lige svijeta, Billy Hunter, šokirao je izjavom da bi igrači mogli sami organizirati svoje prvenstvo ukoliko propadne cijela NBA sezona.

- Sezona još nije otkazana. Međutim, možda je vrijeme da igrači naprave svoje vlastito prvenstvo. Imamo dovoljno dvorana u kojima bi se moglo igrati. Ne bismo igrali u Madison Square Gardenu, ali imamo Sveučilište Saint John u New Yorku koje je sasvim dobro. Već smo čak i obavili neke preliminarne razgovore s televizijama - rekao je Hunter.

Iako je zasada to još daleko od realizacije nije ni nemoguće da ove sezone gledamo NBA košarku u vlastitom angažmanu samih igrača, ako ne dođe do dogovora između vlasnika klubova i Sindikata igrača.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika