20.11.2011. / 15:29

Autor: Totalsport

Neymar: Kao svaki nogometni fanatik volim Barçu i Messija

Neymar, igrač Santosa, i dalje nije odlučio o svojoj budućnosti, odnosno, gdje će nastaviti karijeru. Najčešće se spominje madridski Real kao opcija, no i katalonska Barcelona je i dalje u igri

NeymarNeymarI dalje traju najave kako će vrlo brzo 19-godišnji brazilski nogometaš Neymar naslijediti one najveće nogometne majstore na svjetskom vrhu, te učestalo traju usporedbe njega i argentinskog majstora Lionela Messija.

Neymar, igrač Santosa, i dalje nije odlučio o svojoj budućnosti, odnosno, gdje će nastaviti karijeru. Najčešće se spominje madridski Real kao opcija, no i katalonska Barcelona je i dalje u igri.

- Kao i svaki nogometni ljubitelj divim se onome što radi Barcelona i najbolji svjetski nogometaš Messi. Zaslužuju kompletno poštovanje za sve što su učinili posljednjih godina jer je njihov nogomet opojan - rekao je Neymar i nastavio:

- Bit će mi čast ako dođemo u mogućnost igrati utakmicu protiv njih na Svjetskom klupskom prvenstvu. Bit će to veliki doživljaj za mene koji još uvijek učim i gradim se kao nogometaš.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika