24.11.2011. / 14:40

Autor: Totalsport

Final Four Eurocupa kod Himkija

Prvog dana na rasporedu su polufinala, dok će se 15. travnja igrati finale, a pobjednik natjecanja dobit će trofej pobjednika, ali i ulaznicu za nastup u Euroligi iduće sezone

Foto. IlustracijaFoto. IlustracijaRuski košarkaški klub Himki ugostit će završni turnir četiri najbolje momčadi Eurocupa (Final Four), 14. i 15. travnja iduće godine.

Eurocup slavi svoju 10. godišnjicu odigravanja, a čast da ugosti završni turnir dobila je Rusija i to po prvi put. Utakmice završnog turnira igrat će se u moskovskoj dvorani Basketball Center of Moscow Region koja prima pet tisuća gledatelja. Moskovska dvorana uključuje i dva trening-igrališta, 164 VIP sjedećih mjesta, moderni press-centar, te video-studio.

Prvog dana na rasporedu su polufinala, dok će se 15. travnja igrati finale, a pobjednik natjecanja dobit će trofej pobjednika, ali i ulaznicu za nastup u Euroligi iduće sezone. Prošle je sezone u ovom natjecanju slavio ruski UNIKS iz Kazana, koji je do pobjede s 18 poena i 11 asistencija predvodio kapetan hrvatske reprezentacije Marko Popović, dok je hrvatski klub Cedevita bio treći pobjedivši talijanski sastav Benettona.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika