01.12.2011. / 10:23

Autor: Naciona List

Ekskluzivno: Naciona list razbio Da Nijelov kod

"Kada se predizborni slogovi raščlane, odnosno pomaknu sa svoga prirodnog gramatičkog staništa i potom pridruže slogovima što se nalaze u naizgled neprijateljskim susjednim riječima tih slogana, na površinu izlaze kriptirani apeli koji vrište od erotske napetosti i senzualne povezanosti između Srba i Srba!"

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesNakon višemjesečnog terenskog rada, investigativni tim Naciona lista došao je do zapanjujućeg saznanja: Danijel Srb i njegova Hrvatska stranka prava ne mrze Srbe! Štoviše, naše senzacionalno otkriće sugerira kako - upravo suprotno! - Srb i HSP gaje patološku ljubav prema Srbiji te Srbima općenito!

Do ovih saznanja došli smo nakon iscrpne višemjesečne analize predizbornih plakata Hrvatske stranke prava, na kojima se nalazi njihov predsjednik. Stručnjaci za grafologiju, kriptične poruke i političku subverzivu od prvog su dana sudjelovali u razbijanju kodiranih poruka, a rezultati su upravo zapanjujući!

"Skrivena poruka nalazila se cijelo vrijeme pred našim nosevima! Otkrivanje ove senzacionalne tajne bilo je dosta komplicirano, budući da se odašiljatelj poprilično vješto potrudio da ju sakrije. Moram priznati da se još nismo susreli s ovako sofisticiranim metodama šifriranja", kazao je naš suradnik, inače stručnjak za političku kriptologiju, koji je HSP-ovu metodu šifiranja nazvao 'Da Nijelov kod'.

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesSpecijalno za Naciona list, otkrio je i ključ za raskrinkavanje misterije: "Kada se predizborni slogovi raščlane, odnosno pomaknu sa svoga prirodnog gramatičkog staništa i potom pridruže slogovima što se nalaze u naizgled neprijateljskim susjednim riječima tih slogana, na površinu izlaze kriptirani apeli koji vrište od erotske napetosti i senzualne povezanosti između Srba i Srba!"

Kako smo se uvjerili, jednom kad se liše naizgled banalnog političkog diskursa, HSP-ove poruke ništa su drugo doli poprilično agresivna prosrpska kampanja, u kojoj se među ostalim poručuje da je 'život sa Srbima najbolji program' da su 'Srbi zakon' i 'najbolji susjedi' te da svakako treba 'Srbima vratiti imovinu'.

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesNo, čini se kako je ovo prijelomno otkriće još više zbunilo političke analitičare na domaćoj sceni: većina uglednih mislilaca koje smo upoznali s ovom ekskluzivnom materijom postavlja, po njihovom mišljenju, krucijalno pitanje: Zašto?. Zašto se naime zadnjih 20 godina Hrvatska stranka prava predstavlja kao bastion institucionaliziranog neoustaštva, a zapravo su u stvarnosti glavni propagatori četništva u Hrvatskoj? Nadalje, zašto konstantno na adrese hrvatskih medija šalju retardirana priopćenja o ugroženom Hrvatstvu (od strane Srba i drugih međunarodnih čimbenika), ako u zbilji zapravo čine sve u smjeru promicanja multikulturalne tolerancije i pravoslavne snošljivosti?!

Photomontage: CheesPhotomontage: CheesJedino je ugledni vojni analitičar i admiral Davor Domazet Lošo ponudio logično objašnjenje. "Evidentno je da Srb i njegov HSP već godinama odašilju takozvane subliminalne poruke, koje se potom šalju u podsvijest hrvatskih konzumenata s ciljem da se Hrvate prisili da zavole pripadnike srpske nacije. Zašto mislim da su izdajnici? Pa zato što bi samo vrhunski uvježbani agent mogao ovako uvjerljivo 20 godina glumiti domoljuba i onda potom, kad sazrije vrijeme za ostvarenje misije, ovako fatalno zabiti kolac u srce Domovine. Očigledno se radi o pripremi terena za stvaranje nove Jugoslavije", rekao nam je Davor Domazet, kojeg nismo propustili pitati da li je moguće zaštititi se od tih prikrivenih radio valova. "Pa gledajte, nakon više desetljeća proučavanja ove masonske tehnologije, shvatio sam kako je najefikasniji način za borbu protiv manipulacije uma dobra i postojana frizura", ekskluzivno je otkrio Lošo.

Prototip protu-radiovalne frizurePrototip protu-radiovalne frizure"Tajna je u mješavini koju sam patentirao: lak za kosu kombinirate s dva dekagrama šećera i sve pomiješate u jednom decilitru vode. Jednom nanesena na kosu, mješavina djeluje kao stealth tehnologija u zrakoplovstvu, jer radiovalovi u svim vremenskim uvjetima nailaze na jednako postojani zid, od kojeg se potom odbijaju!", kazao je Domazet, koji već godinama na glavi nosi protu-radiovalnu frizuru.

Admiral, međutim, upozorava da se ni pod kojim slučajem na kosu ne smije nanositi lak 'Drei Wetter Taft', kojeg proizvodi Schwarzkopf. "Poznato je da je ta tvrtka dio masonsko-homoseksualnog establišmenta, pa se ne bih čudio da iza Schwarzkopfa stoji upravo Danijel Srb", objasnio je Domazet.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.