30.11.2011. / 09:37

Autor: Nacional.hr

Hakeri najavili napade

Rušenje HDZ-a i objavljivanje 'potresnih' dokumenata

"Napad na stranice Mladeži HDZ-a i na stranice hdz.hr počet će u 10 sati i 59 minuta po hrvatskom vremenu. Na dan izbora 4. 12. 2011. objavit ćemo na Facebooku i Twitteru dokumente koji će potresti cijelu javnost, te HDZ i Jadranku Kosor", objavili su hakeri prije nekoliko sati

ArhivaArhiva"Objavit ćemo dokumente koji će potresti cijelu javnost, te HDZ i Jadranku Kosor", poručuju na Facebooku hakeri organizacije NullSecurity Croatia, koji su najavili i rušenje internetskih stranica vladajuće stranke svega dva dana uoči izbora.

"Mi smo glas naroda, mi smo svjetlo u mraku, mi smo oni koji se usuđuju slobodno misliti i ustati protiv ovog trulog sustava i reći da je dosta", pišu hakeri iz organizacije NullSecurity Croatia.

Među ostalim, obznanili su kako će 2. prosinca, dva dana prije izbora, HDZ-ove stranice biti nedostupne 8 sati.

"Napad na stranice Mladeži HDZ-a i na stranice hdz.hr počet će u 10 sati i 59 minuta po hrvatskom vremenu. Na dan izbora 4. 12. 2011. objavit ćemo na Facebooku i Twitteru dokumente koji će potresti cijelu javnost, te HDZ i Jadranku Kosor", objavili su hakeri prije nekoliko sati.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
25/11/11

jzadra17, 30.11.11. 09:47

Ništa nas ne može iznenadit jer što več znamo o hdz-u je previše.


registracija
31/1/10

STTony, 30.11.11. 09:53

Neki klinjo na nekom forumu se predstavi kao 'moćna hakerska grupa' i nešto kao fol najavi, i to odmah objave svi mediji? LOL


registracija
30/9/09

davor12345, 30.11.11. 10:26

Jeba te, ne mogu dočekat da balavci ovo objave! Mora da je nešto kako je netko nešto ukrao od naroda!


registracija
14/7/11

Trinity, 30.11.11. 10:40

Ja samo znam da vrijedi ona "od goreg ima još gore".
Zato mi zloguko zvuče najave ovih hakera.
Pa, ako ima nešto potresnije i odvratnije od svega hdzovskog čega se gnušamo i što nas potresa već godinama, neka i to znamo.


registracija
21/2/11

skyway, 30.11.11. 11:40

Ima li ista gorega od ovoga sto znamo?


registracija
9/1/10

vallone, 30.11.11. 12:13

kada se mladi ljudi, koji su po svom svjetonazoru obično "van politike" ovako agresivno uključe u kampanju, onda je to zaista znak da je voda došla do grla.Podržavam svaku nenasilnu akciju protiv ovakve vlasti i načina vođenja (čitaj: krađe i uništavanja) Hrvatske, a to sve sa rukom na srcu.HDZ je dao novo značenje riječi licemjer i kriminal.Dečki, naprijed!


registracija
11/11/11

weraw, 30.11.11. 13:39

Hakeri samo naprijed!


registracija
11/1/10

fluid, 30.11.11. 13:47

Sttony@ Gnušaš se od koječega ovdje navedenoga pa tako i akcije mladih hakera nazivaš smećem ili kako već !? Pokaži ti nama svojim primjerom kako bi ti budalu zaustavio u ubilačkom naumu da ugrozi druge?Molbom i biranim riječima ili nečim drugim?Očiglewdno nikada nisi bio u takvoj situaciji pa samo lupetaš.A očigledno si ili HDZ.ovac pa si pristran ili si oportunist i čekaš svoj zalogaj a da nemoraš dati svoj angažman oko tog zalogaja,kako doći do njega.Ovaj nasilni HDZ ne zaslužuje više ni milimetar tolerancije.Kako su stvorili režim koji ne bira ni način ni sredstva a da i dalje terorizira Hrvatsku i njene građane,ne vidim razloga da im se uzvrati na svaki mogući način.Djelovanje hakera,tj.njihov pokušaj uplitanja u tokove događanja na političkoj sceni,je možda nablaži oblik otpora pljački i kriminalu.Ako to uspije,dobro je.Ako ne uspiju hakiranjem,malo je do uličnih nereda i narodnog neposluha.Tko to nije naučio od okruženja posljednjih dana,zaista je glup i pravi račun bez krčmara.Ako HDZ pobjedi,nagoviještam potoke krvi na hrvatskim ulicama.Demonstracije i nasilnost za svrgavanje vlasti,još je jedina opcija koja je Hrvatima ostala.Nemože biti gore ali tu situaciju nisu stvorili hakeri nego HDZ.Da nebi bilo ponovo zamjena teza tko je za šta odgovoran na ovim prostorima.


registracija
20/5/09

BXLCRO, 30.11.11. 15:19

Wait and see, sto drugo a prije toga -bez komentara! HDZ se moze spasiti jedino ako nam na glavu padne jedan veliki - asteroid!?


registracija
31/1/10

STTony, 30.11.11. 16:16

Fluid, onaj tko mene nakon svih komentara ovdje proglasi Kra-De-Zeovcem može biti samo neuračunljiv i ne pretjerano inteligentan pa ti neću zamjeriti.

Ja ismijavam to što je netko na Facebooku (zamisli, možda sam baš ja to objavio onako iz fore) sebe proglasio 'moćnom hakerskom organizacijom' Nullsecurity Croatia (prvo glup i djetinjast naziv, drugo do sada su hakirali - što?), kaže da će hakirati Kra-De-Zeovu stranicu (koju su već prije najavljivali hakirati pa nisu) i da će u nedjelju u 11 sati (WTF, koji k...c to ima smisla išta objavljivati u nedjelju na dan izbora) objaviti neke šokantne dokumente o Kra-De-Zeu (što to više ikome može biti šokantno o Kra-De-Zeu, jedino da nađu plan s Jacinim ili Šekijevim potpisom koliko mrtvih misle angažirati na ovim izborima da ukradu 20-30% glasova).

Dakle, riječ je o očitoj gluposti, a tko do nedjelje nije shvatio da je Kra-De-Ze školski primjer beskrupulozne veleizdajničke zločinačke organizacije, sigurno neće shvatiti ni u nedjelju (ako se desi to što najavljuju a neće).

Ili zamisli još bolje situacije - netko glasa za njih, i onda dođe doma i vidi te strašne dokumente i trči nazad na biračko mjesto da kaže da se predomislo i da želi glasati za druge hahaha

Ovdje je očito riječ o spinu Kra-De-Zea kako bi još jednom naglasili kako su oni jadni napadnuti od zločestih medija, jugonostalgičara, hakera i slične gluparije koje pametnom više ne treba objašnjavati a glup ih ionako neće shvatiti ako nije do sada.

Stoga, živ ti meni i veseo bio.


registracija
11/1/10

fluid, 30.11.11. 18:15

Sttony@ Hvala na kvalifikacijama kojima si me počastio.Kao drugo,jasno je da nisi na strani HDZ-a.Želio sam te provocirati na taj način.Uspjelo je jer si se "popalio".Ok,možda si i u pravu i možda taj članak i je spin HDZ-a.Ali ćeš se morati složiti i sa činjenicom o totalnoj apolitičnosti mladih u Hrvatskoj.Jednostavno ne kuže da,iako se oni ne žele baviti politikom,da se politika bavi njima.I to na najbestijalniji način.Ako se igdje pojavi i najmanji tračak kako neki od mladih(a hakeri su sigurno mladi a ne stare prdonje koje ni neznaju šta je hakiranje)pokušavaju djelovati,ja to želim podržati i pozdraviti.Tako je izgledalo i surfanje internetom u dijelovima Afrike,gdje su rezultati internetskog igranja izrodili široke promjene.Wikilinks je hakiranjem također uzdrmao mnogo toga nedodirljivog do tada.Pa,kako bilo i tko god plasirao spin ili istinu u svezi hakiranja,ubrzo će biti jasnije.Ideja nije loša.Živi bili pa vidjeli.Eto.Ne ljuti se nego hakiraj ako imaš mogućnosti i sposobnosti.Pozdrav.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 30.11.11. 20:53

Sta nas vise moze iznenaditi od tog " Tsunamija " zvanog HDZ.?? Nisu valjda htijeli baciti Atomsku bombu na Hrvatsku??.


registracija
26/1/08

Rampa, 01.12.11. 10:01

Nema tog kriminala koji me od HDZ više može iznenaditi!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika