01.12.2011. / 09:00

Autor: Naciona List

Naciona list otkriva:

Usud otvorenog pisma

Naciona list doznaje kako je Grbić degažiran nakon što se oglušio na Karamakovu zapovijed da ne smije otvarati njegovu privatnu poštu dok je raznosi po novinskim redakcijama

Arhivska fotografija iz razdoblja idileArhivska fotografija iz razdoblja idileMinistar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko smijenio je danas ravnatelja policije Olivera Grbića zbog 'osobito teške povrede obveze iz radnog odnosa'. Premda detalji ove iznenadne smjene nisu poznati, Naciona list doznaje kako je Grbić degažiran nakon što se oglušio na Karamakovu zapovijed da ne smije otvarati njegovu privatnu poštu dok je raznosi po novinskim redakcijama.

Naciona list - zrcalni obraz nacije

"Karamarko je jednostavno poludio nakon sto su na Dnevniku objavili da je medijima poslao 'otvoreno pismo' u kojem demantira podle objede objavljene u jednom tjedniku. Otvoreno pismo!? To je notorna besmislica! Jasno je da Karamarko zatvara pisma prije nego sto ih šalje, pa je evidentno da je ravnatelj gurao nos tamo gdje mu nije mjesto", rekao nam je bliski ministrov suradnik.

U razgovoru za Naciona list Grbić je u potpunosti odbacio optužbe, nazvavši ih smiješnima. "U cijeloj mojoj ravnateljskoj karijeri nitko se nikad nije žalio na moj profesionalni rad, posebice ne ministar, koji mi je otprije povjeravao najdelikatnije policijske poslove, poput dostavljanja božićnih čestitki na proskribiranu adresu ili odnošenja čipkastog donjeg rublja na kemijsko čišćenje, tako da sam zaprepašten ovom odlukom ", rekao je Grbić.

Drugačije, međutim, priča već navedeni suradnik ministra policije, koji tvrdi kako je njegov nadređeni u više navrata slao opomene i pritužbe na Grbićev rad. "Primjerice, prošli je tjedan bivši ravnatelj ministru donio praseću glavu, mada je Karamarko opetovano tražio janjeći but. Zamislite bahatosti!", kazao je naš izvor.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 02.12.11. 16:30

Tako duhovit tekst mogao bi napisati još jedino Gordan Jandroković!
Hehehehehehehehehehehe!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.