03.12.2011. / 13:25

Autor: Totalsport

Del Bosque: Hrvatska ima pregršt dobrih igrača u najboljim klubovima Europe

Hrvatska je protiv Turske pokazala da se na nju ozbiljno treba računati - zaključio je priču o Hrvatskoj španjolski izbornik

Vicente del BosqueVicente del BosqueIzbornik nogometne reprezentacije Španjolske prozborio je koju riječ i o ostalim protivnicima u C-grupi Europskog prvenstva, među kojima je i reprezentacija izbornika Slavena Bilića - Hrvatska.

- Moramo poštovati svakog protivnika. Hrvatska ima igrače koji igraju u najboljim klubovima u Europi. Ne kažem da bi se trebali brinuti, ali moramo se jako dobro pripremiti da u lipnju dosegnemo svoj vrhunac forme - rekao je Del Bosque za španjolsku Marcu.

- Hrvatska je protiv Turske pokazala da se na nju ozbiljno treba računati - zaključio je priču o Hrvatskoj španjolski izbornik.

Na oprez poziva i jedan od najiskusnjih u momčadi, vratar Iker Casillas.

"Ne smijemo biti presamouvjereni. Moramo pokazati poštovanje prema svakom protivniku ako želimo obraniti naslov prvaka. Bit će to sjajan turnir, sa 16 odličnih momčadi", napisao je na svom facebook profilu Casillas.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika