08.12.2011. / 10:45

Autor: Totalsport

Nova pobjeda Gospića

Hrvatsku ekipu do pobjede su predvodile Marija Vrsaljko i Sandra Mandir

Sandra Mandir (lijevo)Sandra Mandir (lijevo)Košarkašice Gospića upisale su četvrtu pobjedu u ženskoj Euroligi. Na svom su parketu sa uvjerljivih 91-75 bile bolje od talijanske ekipe Taranta.

Gospićanke su u 9. kolu Eurolige došle do sigurne pobjede protiv Taranta koja ih ostavlja u igri za plasman u drugi krug natjecanja. Prvakinje Hrvatske su od početka do kraja utakmice kontrolirale rezultat, a talijansku su ekipu konačno slomile u trećoj dionici koju su dobile sa 28-11.

Hrvatsku ekipu do pobjede su predvodile Marija Vrsaljko i Sandra Mandir. Vrsaljko je za 27 minuta provedenih na parketu upisala 20 poena i sedam skokova, dok je Mandir za jednako toliko minuta stavila 15 poena, te ubilježila po sedam skokova i asistencija.

Gospićanke za tjedan dana gostuju u Košicama kod istoimenog domaćina. Eventualnom pobjedom bi se približile pozicijama koje vode u drugi krug natjecanja.


Euroliga košarkašica, 9. kolo, skupina C:

Gospić - Taranto 91-75

Brno - BLMA 58-78

Wisla Can-Pack - Sparta&K Moscow Region 81-60

Redoslijed: 1. Wisla Can-Pack Krakow 7-2, 2. Sparta&K Moscow Region 6-3, 3. BLMA 5-4, 4. Rivas Ecopolis 5-3 (-1), 5. Gospić CO 4-5, 6. Good Angels Košice 4-4 (-1), 7. Cras Basket Taranto 3-6, 8. Brno 1-8

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika