12.12.2011. / 11:05

Autor: Totalsport

Odom i službeno u Dallasu, Bibby u Knicksima, a West u Pacersima

Lakersi su dali Odoma i pick druge runde drafta, dok su Mavericksi u Hollywood poslali 8.9 milijuna dolara i svoj pick prve runde

Lamar OdomLamar OdomDošla je i službena potvrda iz Los Angelesa odnosno Dallasa da je sada već bivši Laker, Lamar Odom, potpisao ugovor s prošlogodišnjim prvacima - Mavericksima.

Lakersi su dali Odoma i pick druge runde drafta, dok su Mavericksi u Hollywood poslali 8.9 milijuna dolara i svoj pick prve runde. Već je sve bilo dogovoreno prošlog četvrtka, ali nijedna od dviju strana nije željela izlaziti u javnost s tom informacijom.

Naime, nakon što je Odom saznao da ga Lakersi žele "trade-ati" kako bi dobili Chrisa Paula iz New Orleasna, te nakon što je isti taj "trade" propao, on se odlučio ne pojaviti na treningu, te je zatražio transfer u neki drugi klub.

Na ovu odluku najburnije je reagirao Kobe Bryant koji je izrazio veliku žal za odlaskom jednog od najboljih igrača kluba s kojim je prošao kroz mnoge "bitke", a sada ga gleda kako odlazi. Pau Gasol je još uvijek u klubu, ali pitanje koliko dugo s obzirom da su Chris Paul i Dwight Howard još uvijek u kombinacijama.

New York Knicksi našli su "zamjenu" za Chaunceyja Billupsa kojeg su se riješili prije nekoliko dana. Riječ je o još jednom veteranu, Mikeu Bibbyju, koji je prošlu sezonu završio kao član "gubitničke" momčadi Miami Heata.

Billups se s druge pak strane nada da će njegova "sloboda" pobuditi interes najjačih klubova u ligi odnosno onih momčadi koje pretendiraju na naslov. Prema pisanju Yahoo! Sportsa, američki razigravač nada se eventualnom transferu u Lakerse ili Heat kojem gotovo pa nasušno treba jedan solidan "play".

I za kraj spomenimo da su Indiana Pacersi, nakon propalih pregovora s Boston Celticsima, potpisali dvogodišni ugovor s Davidom Westom, bivšim članom New Orleansa. West će u dvije sezone u Pacersima inkasirati 20 milijuna dolara, dok su mu Celticsi za tri nudili "tek" 24.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika