12.12.2011. / 15:14

Autor: Totalsport

Braća Bryan oborila McEnroeov rekord

- Sjajan je osjećaj ostvariti takav rekord. Nismo zapravo obraćali pažnju na njega do ove godine. Ostvariti ovaj rekord i prestići Johna McEnroea, na kojeg smo se uvijek ugledali, je fantastično - komentirao je Mike Bryan

Bob i Mike BryanBob i Mike BryanAmerikanci Bob i Mike Bryan postavili su s današnjim danom (12. prosinca) zajednički novi rekord. Naime, bio je to njihov 271. tjedan proveden na vrhu ATP ljestvice najboljih teniskih parova svijeta, čime su nadmašili Johna McEnroea.

Bryani su tako prestigli legendarnog sunarodnjaka koji je ostao na brojci od 270 tjedana provedenih na čelu ATP ljestvice u igri parova.

- Sjajan je osjećaj ostvariti takav rekord. Nismo zapravo obraćali pažnju na njega do ove godine. Ostvariti ovaj rekord i prestići Johna McEnroea, na kojeg smo se uvijek ugledali, je fantastično. To je u rangu našeg rekorda po broju osvojenih naslova i pokazuje koliko smo bili konstantni tijekom cijele karijere, komentirao je Mike Bryan u intervjuu za ATPWorldTour.com.

- Za mene je to na drugom mjesto, odmah iza moje ženidbe, a uskoro će biti na trećem mjestu nakon što moja supruga u siječnju rodi kćerkicu - komentirao je između ostaloga Bob Bryan.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika