13.12.2011. / 09:56

Autor: Hina

Jerko Rošin podnio ostavku na dužnost u splitskom HDZ-u

Dopredsjednik splitskog Gradskog odbora HDZ-a Jerko Rošin je izvijestio da je dao ostavku na tu dužnost ali da i dalje ostaje član splitskog Gradskog odbora HDZ-a.

Jerko Rošin (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)Jerko Rošin (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)Dopredsjednik splitskog Gradskog odbora HDZ-a Jerko Rošin je izvijestio da je dao ostavku na tu dužnost ali da i dalje ostaje član splitskog Gradskog odbora HDZ-a.

„Pismenu ostavku na dužnost dopredsjednika splitskog HDZ-a danas sam dostavio u sjedištu stranačkog ogranka jer sam nezadovoljan nedavnim rezultatima izbora“, izjavio je Rošin za Hinu.

"Predsjednik splitskog HDZ-a Dujomir Marasović nije bio zadovoljan mojom potporom, a ja mu nisam mogao dati potporu kakvu je on želio“, kazao je Rošin.

Rošin je rekao da na njegovu odluku nije utjecala činjenica da se on javno deklarira kao prijatelj bivšeg predsjednika HDZ-a i bivšega premijera Ive Sanadera nije. „Moje prijateljstvo s Ivom Sanaderom mene je marginaliziralo unutar HDZ-a ali to nije utjecalo na moju ostavku na dužnost dopredsjednika splitskog HDZ-a“, kazao je Rošin.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
26/11/09

CH2710, 13.12.11. 12:12

Trebali bi SVI dati ostavku... a ponajprije narcisoidna baba... a onda SVI kolektivno u Remetinec - doživotno!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika