14.12.2011. / 12:35

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Rudy Fernandez u Denveru, Brown u Golden Stateu

Kwame Brown, 29-godišnji dosadašnji centar Charlotte Bobcatsa, potpisao je jednogodišnji ugovor s Golden State Warriorsima vrijedan sedam milijuna dolara

Rudy Fernandez Rudy Fernandez Španjolski košarkaš Rudy Fernandez (26) karijeru u NBA ligi će nastaviti u dresu Denver Nuggetsa, izvijestio je ESPN.

Fernandez je prošle tri sezone igrao za Portland koji ga je tijekom ovogodišnjeg drafta mijenjao u aktualne prvake Dallas Maverickse. No, bek-šuter koji je tijekom nedavnog ''lockouta'' igrao za Real Madrid neće na koncu odigrati nijednu utakmicu u momčadi Dirka Nowitzkog.

Dallas je nakon dovođenja Vincea Cartera i Delontea Westa procijenio da mu Fernandez nije potreban, tako da se Španjolac odlučio za prelazak u Denver čiji mu je trener George Karl obećao mjesto u startnoj petorci.

Kwame Brown, 29-godišnji dosadašnji centar Charlotte Bobcatsa, potpisao je jednogodišnji ugovor s Golden State Warriorsima vrijedan sedam milijuna dolara.

Njegov je agent Mark Bartelstein izjavio da je prilika jednostavno bila predobra da bi se propustila.

Browna su Washington Wizardsi kao prvi izbor na draftu birali 2001. godine. Nikad, međutim, tamnoputi centar visok 211 centimetara nije afirmirao potencijal sa sveučilišta. Najbolju sezonu odigrao je 2003/2004, kada je bio na prosjecima od 11 koševa i 7.4 skoka po utakmici. Prošle je sezone za Bobcatse ubacivao 7.0 koševa uz 6.8 skokova, te odigrao najbolju sezonu od 2006/2007, kada je nastupao za LA Lakerse.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika