16.12.2011. / 14:52

Autor: Totalsport

Brandon Roy završio karijeru, Jamal Crawford u Portlandu

Doktori su rekli Royu da njegova degenerativna koljena više ne mogu podnositi najviši intezitet igre u NBA ligi

Brandon Roy (Wikipedia)Brandon Roy (Wikipedia)Nakon što je uprava Portland Trail Blazersa odlučila "otpustiti" Brandona Roya iz momčadi, njegov menadžer objavio je vijest da se Roy više ne vraća u najjaču košarkašku ligu svijeta (NBA).

Doktori su rekli Royu da njegova degenerativna koljena više ne mogu podnositi najviši intezitet igre u NBA ligi. Roy navodno više nema hrskavice u koljenima, a kada bi nastavio igrati postoji velika mogućnost da izgubi dar kretanja.

- Brandon se ne namjerava vraćati u NBA ligu. Nekoliko doktora toplo mu je savjetovalo da ima ozljedu koja iziskuje prestanak profesionalnog bavljenja košarkom. Roy ima kroničan problem s oba koljena, te mu je čak i dugoročno zdravlje u opasnosti - otkrio je Royev menadžer Greg Lawrence.

- Brandon se zahvaljuje pomoći kluba i navijačima, te mu je drago da će Portland odmah moći dovesti zamjenu koja će ga dostojno zamjeniti - zaključio je Lawrence.

Jamal Crawford novi je Trail Blazer nakon što je klub doslovno otpustio Roya. Portland je to morao učiniti kako bi odmah mogao angažirati Crawforda, jer bi u slučaju umirovljenja Roya zbog ozljede morao čekati cijelu sezonu prije nego dovede njegovu zamjenu s obzirom na to da mu je "salary cap" (financijski prostor za dovođenje igrača) bio pun.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika