17.12.2011. / 19:37

Autor: Totalsport

Klasnić: Nisu bitni moji golovi, moramo početi osvajati bodove

Za razliku od dana kada je igrao u Njemačkoj i Francuskoj, gdje su klubovi slobodni tijekom božićno-novogodišnjih blagdana, u Engleskoj za Klasnića nema odmora

Ivan KlasnićIvan KlasnićHrvatski nogometaš Ivan Klasnić smatra da samo četiri pobjede do kraja godine mogu spasiti sezonu njegovom Boltonu.

Nakon subotnjeg gostovanja kod Fulhama, u natrpanom rasporedu Wandererse do kraja prosinca u Premierligi još očekuju utakmice protiv Blackburna, Newcastlea i Wolverhamptona. Bolton je do ovog vikenda ostvario samo tri prvenstvene pobjede i na dnu je premierligaške ljestvice.

- Ako pobijedimo u sljedeće četiri utakmice, sve će biti drugačije. Želim četiri pobjede koje će sve promijeniti. U tom slučaju nikoga više neće zanimati što se dogodilo dosada - kazao je za Bolton News Klasnić koji je sa sedam golova najbolji strijelac momčadi ove sezone.

- Pokušavam obaviti svoj posao. Napadač sam i zabijam golove, ali trebaju nam bodovi. Ne bi bilo bitno ni da sam postigao 15 pogodaka, u ovom su trenutku važniji bodovi - skroman je Klasnić.

Za razliku od dana kada je igrao u Njemačkoj i Francuskoj, gdje su klubovi slobodni tijekom božićno-novogodišnjih blagdana, u Engleskoj za Klasnića nema odmora.

- U Njemačkoj i Francuskoj je bilo drugačije, ali ovdje mi je lijepo jer više ljudi dolazi na utakmice. U Njemačkoj se ovaj vikend igra zadnje kolo prije dva ili tri tjedna stanke. Igrači uživaju u Božiću i Novoj godini, možda i odu u toplije krajeve, ali ja ću biti ovdje sa snijegom, vjetrom i kišom - pomalo je sjetno zaključio 31-godišnji hrvatski napadač.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika